Nimănui nu-i place să fie certat, dar unele zodii știu cum să vorbească așa încât să ajungi să le ierți aproape orice. Chiar și atunci când se supără tare și se lansează într-o ceartă serioasă cu omul iubit, o fac cu blândețe și cu simțul umorului, așa că în loc să le porți ranchiună, sunt toate șansele să izbucnești în râs ori să le dai dreptate. Iată care sunt top zodii pe care nu te poți supăra mult timp, potrivit kudika.ro.

Gemeni

Cuvintele sunt tărâmul lor de joacă. Le folosesc cu tâlc, pentru a-ți arăta ce nu le place fără să te atace în mod direct sau agresiv. Se spune că nimeni nu poate câștiga o ceartă cu un Geamăn, atât de multe și de imbatabile argumente are, de cele mai multe ori. Însă Gemenii sunt tare indeciși prin natura lor, așa că, în mijlocul unei discuții în contradictoriu, s-ar putea să-ți dea, neașteptat, dreptate sau să schimbe subiectul.

Citește și: Zodiile care pot iubi două persoane în același timp. Cum e posibil

Săgetător

Un lucru e sigur: un Săgetător îți va spune direct ce simte, fără să te menajeze, mai ales dacă ai făcut ceva care l-a scos din sărite. O să-și dorească să dezbateți subiectul și să ajungeți la o soluție de comun acord (adică acordul tău cu opinia lui, nu invers), ceea ce poate fi de-a dreptul amuzant uneori. Sau hotărăște să te ignore până când uită de la ce a pornit totul. În orice caz, pe cât de repede se aprinde, pe atât de repede renunță la atac.

Balanță

Pentru Balanță e foarte important să îi confirme cineva (mai ales tu) că ea are dreptate. Cu toate astea, consideră certurile lipsite de sens și preferă să ajungă repede la un compromis, ca să pună capăt tensiunii. Inclusiv atunci când are să-ți reproșeze lucruri temeinice o va face în cel mai delicat și încântător mod posibil. Iar dacă sunteți iubiți, modul în care tu reacționezi la nemulțumirile ei va fi un test pe care-l treci sau îl pici în privința compatibilității și „chimiei“ dintre voi.

Sursa: kudika.ro.

Foto: Pexels.com

Vezi și: Zodii care preferă să nu-și arate emoțiile în relație. Asta nu înseamnă că nu iubesc

Distribuie articolul: