Sunt persoane care au „nenorocul” de a iubi două persoane în același timp, lucru pe care nu-l înțeleg nici ele. Imaginează-ți că va trebui să-ți petreci întreagă viață alături de iubirea vieții tale… și de cealaltă iubire a vieții tale. Dacă scenariul ți se pare plauzibil, înseamnă că s-ar putea să faci parte dintre zodiile care nu pot iubi o singură persoană.

Potrivit andreearaicu.ro, sunt câteva zodii care suferă de acest fel de indecizie atunci când vine vorba despre relațiile romantice. Experții sunt de părere că este posibil să te îndrăgostești de două persoane în același timp. Deși sună scandalos, asta înseamnă că ești deschis către explorarea propriilor sentimente și emoții. În același timp, zodii că Taurul și Scorpionul își canalizează întreagă energie către o singură persoană, pe care cu greu o lasă să plece.

Experiența de a te îndrăgosti de mai multe persoane în același timp a servit că sursă de inspirație pentru muzicieni și scriitori, iar absența angajamentului unidirecțional servește că pretext pentru multe reality-show-uri de televiziune.

Citește și: Zodiile care ar face orice pentru tine. Și-ar da și viața

Zodiile care pot să iubească două persoane în același timp:

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii au o personalitate complexă. Sunt predispuși să aibă relații cu mai mulți parteneri în același timp, pentru că fiecare partener ii oferă posibilitatea de a-și explora o latură diferită a personalității. De exemplu, pot fi foarte introvertiți în prezența unui partener și foarte jucăuși și copilăroși în prezența celuilalt. Deși acest gen de duplicitate sentimentală poate crea probleme, Gemenii găsesc că acest joc este interesant.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Aflată sub semnul planetei Venus, Balanța înseamnă iubire, senzualitate, romantism și celelalte lucruri care dau finețe vieții. Pun mare preț pe relații și parteneriate și ar face orice pentru că partenerul lor să se simtă special. Iar atunci când doi oameni le dau atenție în același timp, Balanțele nu au cum să nu se îndrăgostească de amândoi. Partea proastă este aceea că Balanțele sunt recunoscute pentru faptul că nu se pot decide. Și, în vreme de Gemenii nu au nicio problemă să iubească două persoane în același timp, Balanța se va chinui să aleagă între cei doi.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii se pot îndrăgosti de aproape orice persoană pe care o întâlnesc. De aceea, este posibil să se îndrăgostească cu ușurință de două persoane în același timp. Totuși, au și tendința de a rămâne îndrăgostiți mai mult decât este cazul. De aceea, se pot îndrăgosti de o persoană în timp ce încă mai sunt îndrăgostiți de fostul partener.

Sursa: andreearaicu.ro

Vezi și: Provocarea anului pentru 3 zodii. Vor avea inima frântă, însă nu e totul pierdut

Distribuie articolul: