Sunt simple, dar elegante și cuceritoare. Pentru trei zodii de femei, puterea stă în simplitate și naturalețe.

Aceste femei nu au nevoie de haine scumpe, despre intervenții estetice nici nu vor să audă, iar cel mai mare atu le este zâmbetul. Unul care frânge inimi definitiv și iremediabil.

Rac

Femeia din zodia Rac este o adevărată bijuterie. Deși retrasă și de cele mai multe ori timidă, reușește să atragă atenția tuturor, fiind un magnet pentru bărbați. Cum reușește acest lucru nu-i este clar nici ei, însă privirea intensă și chipul senin au cu siguranță ceva de-a face. Misterioasă și totodată simplă în gesturi, femeia din Rac comunică esențialul fără a spune prea multe cuvinte și fără a-și arăta adevăratele intenții. Cine are de înțeles, va înțelege. Cine nu, tocmai a pierdut o șansă uriașă. Deși rareori va încerca să impresioneze prin vestimentație, stilul ei este pe cât de simplu, pe atât de sofisticat, încă o dovadă că simplitatea este sofisticarea supremă. Nimic in exces, nimic artificial, totul în armonie.

Fecioară

Femeia din Fecioară știe clar ce vrea de la viață, când și cu cine. Nimic lăsat la voia întâmplării, nimic ce ține de zăpăceală, nimic ce dă naștere la confuzie și nervi. Nu e de mirare că, pregătită pentru orice scenariu, la orice oră din zi și din noapte, Fecioara are o siguranță specifică oamenilor care au planul bine pus la punct, iar totul se derulează exact așa cum trebuie. Femeii din Fecioară îi este ușor să fie relaxată și lejeră în gesturi, pentru că nu are nimic de demonstrat. Simplitatea ei provine din calm și organizare, dar e fascinantă pentru bărbați. În fond, cine nu ar vrea să aibă alături o astfel de parteneră?

Pești

Adolescenta zodiacului, femeia din Pești este o naturalețe copleșitoare. Nimic prefăcut în gesturile ei, totul venit dintr-un suflet ce pare a fi mereu tânăr și nepătat de greutățile vieții. Privirea femeii din Pești este senină și pătrunzătoare, iar cuvintele ei clare și cristaline. Un adevărat diamant ascuns, pe care, dacă ai norocul de a-l găsi, vei dori să-l păstrezi cu orice preț. De altfel, femeia din Pești este un monument de loialitate, neabătută de tentații odată ce a ales un partener de viață. Deopotrivă naivă dar și cu o inteligență sclipitoare, va face totul pentru a trăi o viață simplă și armonioasă, chiar dacă, pentru asta, va fi nevoită să facă sacrificii în tăcere. Pentru cei în căutarea sufletului pereche, femeia din Pești este întruchiparea idealului.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Cele 4 zodii emotive care au mereu nevoie de susținerea ta

Distribuie articolul: