De când a devenit mămică, s-ar părea că moldoveanca Xenia Deli nu mai iese din sala de forță. De altfel, aceasta are grijă să le arate urmăritorilor prin ce schimbări trece corpul ei, iar noi trebuie să recunoaștem că modelul este într-o formă de invidiat!

Recent, aceasta a făcut o postare pe pagina de Instagram în care apare împreună cu antronoarea ei personală. Chiar dacă unii consideră că modelul are o siluetă perfectă, Xenia a lăsat și un mesaj prin care le dă de înțeles urmăritorilor că nu are niciun gând să se oprească aici.

„Înapoi la transformarea corpului meu”, a scris Xenia.

Postarea făcută de Xenia Delia a strâns rapid mii de aprecieri, iar internauții i-au transmis prin comentarii toată admirația pe care o au pentru ea.

„Pur și simplu ideală”, „Incredibil de frumoasă, ești bravo!”, „Ai un bronz superb”, au scris unii.

Alții sunt, însă de părerea că modelul este și așa într-o formă extraordinară: „Dacă erai cea din stânga, iar scopul tău ar fi să devii la fel cum e cea din dreapta, aș înțelege. Dar așa…”

Reamintim că după ce a devenit mămică Xenia a început să se ocupe intens cu sportul, iar asta pentru a reveni la formele de altă dată. Noi zicem că i-a reușit, tu cum crezi?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This is how I burn fat after my pregnancy 💪🏽😜 with my trainer @maizdaw😘🌸

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: