Timpul călduros aduce după sine și transpirație multă, miros neplăcut și disconfort general. Dacă niciun deodorant nu-ți mai oferă protecția maximă împotriva transpirației, e bine să te documentezi despre piatra de alaun – o soluția naturală care luptă cu mirosul neplăcut al transpirației.  

Compoziție 100 % naturală

Dacă ești în căutarea unui deodorant al cărui compoziție sa fie 100% naturală, atunci trebuie neapărat să încerci un deodorant pe baza de piatra de alaun. Alaunul este un mineral natural care este extras din mine, asemănător unui cristal alb-translucid şi este comercializat sub formă de stick incolor şi fără niciun miros. Este 100% naturală, adică fără conservanţi, aditivi, coloranţi, alcool, parabeni, aluminiu, emulgatori sau alte substanţe toxice, fiind o soluție ideală pentru persoanele alergice sau cu o piele sensibilă.

Nu împiedică procesul natural

Deodorantul mineral Piatră de Alaun este incomparabil mai sănătos decât orice alt deodorant convenţional, deoarece nu împiedică procesul natural al transpiraţiei şi nu astupă porii și glandele sudoripare. Inhibarea transpiraţiei este extrem de dăunatoare pentru organism, deoarece toxinele, nefiind eliminate, vor rămâne în corp. Datorită proprietăților sale antibacteriene, acest Deodorant natural cu Piatra de Alaun lasă corpul să transpire în mod natural, însă neutralizează mirosurile neplăcute, formând o peliculă foarte fină, sărată şi uşor alcalină care împiedică dezvoltarea bacteriilor ce stau la baza acestor mirosuri.

Calmant după bărbierit

Dacă în cazul altor deodorante este recomandat să nu-l dăm pe piele imediat după ras sau bărbierit, atunci deodorantele minerale pot fi folosite cu încredere după această procedură. Atât femeile, cât şi bărbaţii, după bărbierit, pot folosi acest deodorant cu rol calmant asupra pielii şi potolind senzaţia de uscăciune şi furnicături specifică după rasul cu lama.

De ce sa alegem un Deodorant mineral natural piatra de alaun?

  1. Este un produs natural, un mineral recunoscut pentru proprietățile sale astringente, antibacteriene si hemostatice;
    2. Permite pielii să respire, lasând porii liberi;
  2. Este neutru: nu este parfumat, este inodor, nu lasa urme pe haine;
  3. Este foarte economic: perioada de utilizare este îndelungată, deoarece se uzează extrem de puțin la o aplicare;
  4. Hipoalergen, poate fi folosita de persoanele cu pielea sensibilă, alergice, de femeile însărcinate sau de persoanele care nu pot suporta parfumurile.
  5. Este ideal ca deodorant și poate fi aplicat ori de câte ori este nevoie.

Deodorantul mineral Piatra de Alaun este recunoscut ca fiind o alternativă naturală la deodorantele din comerţ și fiind alegerea celor care țin la sănătatea organismului său.

Ați testat deja acest produs?

P