În 2008, Sam Rouen a câștigat a treia ediție a emisiunii „Cel mai mare dolofan", reality show în care concurenții se întrec între ei pentru a stabili cine reuseste să dea cât mai repede kilogramele jos. La 19 ani, Sam avea 154 kg și la sfârsitul show-ului a reușit să slăbească 71 de kg.

 


Zece ani mai târziu, Sam este pompier și și-a păstrat obiceiurile de a se menține într-o forma fizică bună. Acesta a postat o poză de tipul „înainte și după”, în care a șocat oamenii prin transformarea sa incredibilă.

„Nu eram sigur dacă să postez această poză. Am zis, însă, că s-au întâmplat foarte multe evenimente în 10 ani. Tot ce știu este ca am avut niște oameni minunati lângă mine în această perioadă și o să le fiu mereu recunoscător”, a spus băiatul pentru The Daily Telegraph.

Postând o poză „înainte și după” în care de la un tânăr adolescent dolofan s-a ajuns la un bărbat tonifiat și musculos, este de-a dreptul spectaculos. Între timp, și-a găsit jumătatea, a pozat ca model pentru diferite campanii și este dedicat sportului și unui stil de viață sănătos.

„Sunt pasionat de sport, iubesc să alerg și să exersez cu fratele meu. Practic diferite sporturi și merg la sală, pentru a încerca să mă mențin în formă”, a mai adăugat Sam.


Povestea lui Sam este impresionantă și arată câte lucruri poți face atunci când ai ambiție și dedicație către o viață sănătoasă. Și-a îndeplinit dorința de a deveni pompier si de a arăta fantastic. Sam crede că:

„Poți ajunge în cel mai jos punct, dar cu puțină perseverență și voință, poți schimba acest lucru și să iți îndeplinești fiecare vis pe care îl ai.”

Vezi și: Cum a reușit o tânără din Danemarca să învingă obezitatea și să devină model pentru un brand sportiv

Foto: news.com.au

Distribuie articolul: