În amiaza zilei de ieri, poliția a fost alertată cu privire la un accident grav în apropierea localității Țînțăreni, din raionul Anenii Noi.

La locul incidentului, autoritățile au constatat că un bărbat în vârstă de 81 de ani, la volanul unui Renault, a pierdut controlul asupra mașinii, probabil din cauza stării de sănătate, și a intrat pe contrasens, colizionând frontal cu o Skoda condusă de un tânăr de 29 de ani care se deplasa regulamentar.

Conform informațiilor furnizate de IGSU, la ora 12:57, angajații lor au fost chemați să intervină pentru extragerea unei persoane blocate într-un vehicul avariat în urma unui accident frontal dintre două mașini. Victima era un bărbat în vârstă. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile de siguranță împotriva incendiilor și au efectuat curățarea zonei.

În urma impactului, șoferul Renault-ului a decedat pe loc, iar un bebeluș de aproape 4 luni din Skoda a fost preluat de un echipaj medical, dar a decedat în drum spre spital. Conform poliției, copilul nu se afla într-un dispozitiv de siguranță auto.

În legătură cu acest caz, a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele.

 

Distribuie articolul: