Moment adorabil pe covorul roșu. Selena Gomez a venit însoțită de sora ei mai mică, Gracie, care are doar 6 anișori, la premiera noului film „Frozen”, cele două captând toată atenția pe covorul roșu. 

Selena Gomez și Grace Teefey, sora ei în vârstă de 6 ani, au fost în centrul atenției pe covorul roșu la lansarea filmului „Frozen 2”.

Practic, întregul eveniment a fost doar despre cele două, acestea având și ținute asortate, menționează Elle.ro. Selena Gomez și Gracie au purtat rochii albe cu flori din colecția Marc Jacobs, precum și cape cu pene și diferite aplicații strălucitoare. În timp ce Selena și-a împletit părul în două cozi, un look ce ne amintește de Anna, sora ei mai mică a avut o singură coadă, asemenea Elsei.

Gracie, sora Selenei, a pozat în diferite moduri amuzante, iar cele două surori au avut mai multe momente adorabile. Acestea s-au ținut de mână în timp ce își arătau ținutele identice, demonstrând cât de apropiate sunt.

Selena a distribuit câteva fotografii pe Instagram, adăugând: „Sper că acum sunt oficial cea mai bună soră mare. A avut o experiență extraordinară! Frozen 2 a fost minunat!”

Sursa: Elle.ro

Vezi și: Selena Gomez despre relația toxică cu Justin Bieber: „Devii dependent, dar continui să crezi că iubești”

Distribuie articolul: