Actorul din Republica Moldova, Emilian Crețu, a făcut noi dezvăluiri despre familia sa. A mărturisit în cadrul unei emisiuni că își dorește foarte mult ca sora sa mai mare, Maria, stabilită în Italia, să revină cu familia ei în Republica Moldova. De asemenea, a declarat că va face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

„Tu ești ca o cloșcă pentru femeile de care ai grijă în special”, i-a spus prezentatoarea lui Emilian Crețu, scrie unimedia.info.

Potrivit actorului, anul acesta, „sub cloșcă” s-a mai adăugat o femeie. Este vorba despre Emily, nepoata lui Emilian Crețu.

„Nanu Emilian o iubește foarte mult și nu doar nanul, dar toată familia și ei au făcut o surpriză bunicii, pentru că mama a făcut 60 de lei și au venit toți acasă. Și sora mea, Marina, cobra, așa cum îi zic eu, Emily și apariția ei în viețile noastre ne face să ne gândim să schimbăm câte ceva. Nu știu dacă pot să zic asta, sor-mea sper să nu mă gâtuie, dar tare ne dorim ca și sora mea, și cumnatul meu, Denis, care este un bărbat, un tată și un soț extraordinar, noi o să facem tot posibilul ca într-un an sau doi să-i aducem acasă în Republica Moldova. E bine în Italia, cu siguranță e foarte bine, dar cred eu că merită de venit și acasă”, a dezvăluit Emilian Crețu.

Acesta spune că a fost foarte bucuros să audă de la sora sa că, probabil, în curând, va reveni în Moldova.

„Am zis: Da, eu vă ajut, ce trebuie? Probabil vom deschide ceva, dar o să zic la timpul potrivit ce vrem să facem”, a adăugat actorul.

 

Distribuie articolul: