Pentru a oferi fermitate sânilor e nevoie să ai grijă de ei nu doar prin sport dar și cu ajutorul unor produse cosmetice. Îți oferim câteva rețete de măști naturale care te vor ajuta să oferi sânilor fermitate și un aspect fizic frumos.

  • Mască din migdale și miere. Amestecă miere și ulei din migdale în proporții egale și aplică-o pe sâni pentru 20 de minute. Spală apoi sânii cu apă călduță, șterge ușor cu ștergarul. Masca va hrăni pielea, o va hidrata și o va face mai fermă.
  • Cremă din miere. Dizolvă 2 linguri de miere naturală, în 50 ml de apă și aplică pe sâni pentru 10-15 minute. Spală apoi zona cu apă călduță.
  • Mască din argilă. Ia 30 de grame de argilă albă și amestă cu apă până obții o substanță cremoasă. Adaugă apoi 1 gram de talc și 1 gram de alaun. Aplică masca pe sâni și decolteu. Peste 20 de minute spală zona cu apă călduță. Masca va oferi un efect de fermitate sânilor.
  • Mască din iaurt.  Ingrediente: 1 lingură de iaurt, 1 linguriță de ulei de Vitamina E  și un ou de găină. Amestecă bine ingredientele. Aplică amestecul pe sâni prin masări circulare, apoi se lasă să acționeze pentru 20 de minute. Spală masca cu apă călduță.
  • Mască din drojdie. Ia 20 de grame de drojdie și dizolvă în apă caldă până obții o sobstanță cremoasă. Amestecul obținut se aplică pe sâni pentru 15-20 de minte. Spală masca cu apă răcoroasă.

Distribuie articolul: