Rodica Ciorănică a divorțat de Sergiu Gavriliță cu foarte mulți ani în urmă, dar cei doi au continuat să mențină o relație atât pe plan profesional cât și de dragul fiicei lor. 
Fiind invitată „După Cortină” Rodica a vorbit despre ce a însemnat divorțul pentru EA și cum a reușit să depășească momentul: „A fost un lucru pe care mi l-am dorit eu în primul rând. Am trecut greu și mai trec încă pentru că tot timpul mă gândesc cum se simte celălalt și pentru mine contează confortul omului de lângă care am plecat. Foarte rar mă gândesc cât de puțin confort am eu și din punctul ăsta de vedere îmi este încă dificil. Altfel mi-am recâștigat liniștea și asta este cel mai important.”
Astăzi Rodica Ciorănică a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care ne înștiințează că fostul ei soț se luptă pentru viață.

„…Nu sunt adepta rugăciunilor și nici lacrimilor înșirate pe facebook. Dar trebuie să le spun prietenilor și celor care îl iubesc, că Sergiu este la o răscruce extrem de complicată acum. Încearcă să aleagă între lumea noastră și lumea îngerilor… Dar, cu siguranță, toate gåndurile voastre bune ajung la el și sper să nu le ignore… Puteți să îi urați din toata inima la mulți ani!” 

Mesajul Rodicăi a fost completat de o mulțime de urări de sănătate pentru Sergiu Gavrilița.

Echipa EA.md îi transmite multă sănătate și putere.

Vezi și:„După Cortină” cu Rodica Ciorănică, așa cum rar ai văzut-o: „Plecatul din televiziune a fost subit și pentru mine…” (Video)

Distribuie articolul: