Primarul capitalei, Ion Ceban, afirmă că, în cazul în care ar putea reveni în timp, nu ar dori să schimbe nimic în parcursul său de viață. Chiar dacă a făcut greșeli, el a căutat să învețe din ele. Ceban a subliniat în emisiunea “Neredactat cu Rodica Ciorănică” că nu poate fi pe placul tuturor, asemenea unei bancnote de 100 de euro, dolari sau lei.

 

Dacă ați întoarce timpul, ce ați schimba în parcursul dvs?” a fost întrebat Ion Ceban

Nu cred că aș schimba ceva, sunt o persoană foarte împlinită și autosuficientă în acest sens. Cred că tot ce am făcut am făcut corect și dacă am făcut ceva ce nu a fost neapărat și corect sau bine, am încercat să învăț de fiecare dată din aceste lucruri”, a răspuns șeful capitalei.
În ceea ce ține de critici sau laude la adresa mea, avem îm echipă o zicală: nu suntem o bancnotă de 100 euro, dolari sau lei să placem la toată lumea. De asta, când e critică constructivă, ascult, încerc să învăț lecțiile și să fiu cât se poate de constructiv.  Oamenii sunt cei care ne dau aprecieri”, a mai adăuga Ion Ceban.

Politicianul  se consideră un om fericit:

 „Eu sunt o persoană destul de împlinită și cred că, atât timp cât cei dragi sunt sănătoși, în viață, cred că mă simt și fericit. Celelalte lucruri, fie că sunt profesionale sau personale, încercăm zi de zi să le facem să se întâmple, undeva cu bine, undeva cu rău, dar să înaintăm”.

Rugat să-și prezinte autoportetul, Ion Ceban a menționat:

„Aș prefera ca acest portret să-l deseneze alții, iar eu să încerc să mă pliez pe așteptările în această privință. Poate nu sunt persoana care neapărat încearcă să placă sau să fac pe plac, nu sunt deloc o persoană a protocolului, dar sunt o persoană directă, pe alocuri incomodă, pe alocuri impuslivă, în funcție de situație. Sunt o persoană naturală, important să știm să stăpânim emoțiile, dar nici să nu le inhibăm prea mult, pentru că în anumite circumstanțe aduc consecințe nu prea bune. Important să avem un echilibru în acest sens”.

Tot în cadrul aceeași emisiuni, Ion Ceban a anunțat că va deveni tată a încă unui băiețel.
Primarul și soția sa Tatiana, cresc împreună doi copii: Ilinca și Vasile.

Distribuie articolul: