Astăzi, mama Rodicăi Ciorănică este sărbătorită. Femeia împlinește 70 de ani. Cu această ocazie, jurnalista a postat un mesaj emoționant despre mama sa și câteva fotografii alături de ea.

„A citit, după mine, toate cărțile pe care le-am citit eu în adolescență. I-a plăcut mereu vorba, este o sfătoasă, dar acolo, în satul nostru, tot mai puțini oameni merg pe drum și te mai întreabă de sănătate. Chiar și pensia le vine pe card și singurul motiv sa iasă ar fi să meargă la magazin după pâine..Acum doua săptămâni am avut curajul să fac un interviu cu Mama. Mare curaj! Va apărea pe 10 martie. Acolo mama povestește multe despre copilăria noastră, viața ei de multe ori imposibil de grea și bucuriile care azi le dau mamelor noastre sclipire în ochi.

Azi mămică mea face 70. Un fel de 50 de altă dată🫠! Dar în suflet e zglobie și nebunatica ca o fată mare! Vreau să-i urez aici la mulți ani, să-mi fie sănătoasă și să aibă mereu cu cine vorbi – cu tata, cu noi, cele 3 fete, cu cei 5 nepoți, cu cei 7 frați și surori, cu vecinii. Și vara asta să vadă și ea marea…

Te iubim, mama! ❤️“, a scris prezentatoarea TV.

Distribuie articolul: