Mirele, mort în infernul flăcărilor care au devastat regiunea Atenei! Proaspăt căsătoriţi, irlandezii Brian O’Callaghan-Westrop şi Zoe Holohan sosiseră recent în acest paradis de vacanţă pentru a-şi face luna de miere. Din nefericire, aceasta este una din zonele cele mai afectate de incendiile care au pârjolit Grecia. Brian şi Zoe, ambii cu vârsta de 40 de ani, au încercat să scape de la hotelul lor care a fost înghiţit de foc.

În haosul creat, ei s-au rătăcit unul de altul. Iniţial, s-au urcat într-o maşină, însă au trebuit să coboare după ce vehiculul a fost cuprins de flăcări. Ea a suferit arsuri la cap şi la mâini, el însă a murit!

Cadavrul lui Brian O’Callaghan-Westrop, manager de resurse Umane din Dublin, a fost găsit ieri, după-amiază, au confirmat familiile celor doi miri. Ea se află în spital cu arsuri la cap şi la mâini. Cei doi au ales Grecia ca destinaţie pentru luna de miere, fiindcă Holohan era atrasă de cultra greacă din anii de facultate.

Brian O’Callaghan-Westrop şi Zoe Holohan se căsătoriseră în Irlanda joia trecută. El o ceruse de nevastă anul trecut, în Portugalia. În urma incendiilor din zona orăşelului Mati şi-au pierdut viaţa cel puţin 80 de persoane. Mirele, mort în infernul flăcărilor, este una dintre victime.

Distribuie articolul: