La doar 16 ani, Maria-Magdalena Poeata se lansează în domeniul modeling-ului și creează propriul său grup în domeniu. A adunat modele, stiliști, make-up artiști și alți profesioniști, care pot pune la punct imaginea clară de frumusețe și fashion în diverse proiecte foto sau evenimente, menite să schimbe destine. Tânăra ne-a dezvăluit într-un interviu ce a stat la baza creării acestui proiect și care sunt succesele meritorii de până acum ale ei.

Maria-Magdalena, spune-ne te rog, ce pasiuni au marcat adolescență ta?

20150313-DSC_7597Cred că au fost cele care au pus o bază foarte bună: dans, teatru și poezie. Atunci când caut un refugiu, pentru a mă simți bine spiritual, citesc sau meditez. Pasiunea pentru dans a apărut ceva mai târziu, pe la 13 ani, fiind și un sport care-mi întreține sănătatea. Acum zilnic practic stilul modern, hip-hop și zumba. M-am manifestat plenar și în școală, având rolurile principale în toate scenariile pe care le implementam cu colegii.

Ce te-a făcut să deschizi grupul „Fashion Brilliant Team”. Cum ai descoperit că îți place mult acest domeniu?

Sunt pasionată de frumusețe și sport, cred că una fără alta nu ar putea exista. Încă de mică vizionăm emisiuni precum „TOP MODEL în stil AMERICAN” sau concursuri de frumusețe și îmi plăcea să urmăresc parcursul tinerelor participante. Acum am decis să-mi încerc norocul și eu în acest domeniu. Grupul pe care l-am fondat promovează frumosul, ceea ce mă definește pe mine. Mi-am dorit să ajut fetele ce doresc să-și schimbe stilul de viață sau să valorifice la maxim un hobby pe care îl au.

20150312-20150312-DSC_6908

Cine te-a ajutat să aduni echipă și să pregătești evenimentul de lansare?

DSC_752297Singură să le faci pe toate e greu. Așa că mi-am găsit o parteneră – Xeniea Kotova, ea este Event Menager. Cu ajutorul ei am planificat lansarea grupului dar și proiectele ce urmează să le implementăm. Însă cele mai importante persoane care mă susțin sunt sora mea și mama – ele cel mai bine mă înțelegeau și mereu îmi ofereau sfaturi de care țin cont. M-au ajutat să mă formez ca personalitate și să ajustez anumite principii de lucru pentru ca să reușesc.

Cum e posibil să ai atâtea realizări la o vârstă atât de fragedă?

Vârsta mea e cea mai potrivită pentru a începe să mă dezvolt. Consider că realizările mele sunt datorită educației și dorinței mele arzătoare de a mă afirma în societate. Sunt fata care a petrecut mult timp acasă, citind, în loc să ies în oraș cu prietenii etc. Pentru mine a contat și valorează mult instruirea continuă, anume acest aspect te ajută să te dezvolți.

Ce servicii vei presta prin agenția creată?

DSC_75978Suntem o echipă mare, profesionistă. Organizăm ședințe foto, video și machiaj, coafuri sau alte servicii de înfrumusețare. Avem modele care sunt gata să defileze și să pozeze pentru brandurile noastre autohtone și nu doar. O data ce o persoană apelează la serviciile noastre, noi cu mare grijă organizăm totul pentru un client mulțumit la final.

Dacă ai tot pomenit de proiecte, ce planificați să faceți mai departe?

În curând planificăm să dăm startul proiectului „O NOUĂ EU” – pe care îl veți putea viziona pe canalul nostru de YOUTUBE. La acest proiect s-a lucrat mult și sunt convinsă că va atrage atenția multor oameni. Însă mai multe detalii nu va pot da, doresc să fie o surpriză pentru toți.

Dacă să vorbim despre tine, ce planuri ai pe viitor, ce profesie dorești să îmbrățișezi?

Planific să fac liceul, după care să urmez facultatea de jurnalism. Îmi place să scriu și pentru asta mi-am deschis și un blog personal. Mai am încă timp să mă gândesc, dar și să valorific talentele pe care le am.

DSC_751297

Foto: KALISA