Marina Brovco este mama în concediu de maternitate, are 28 de ani și a decis să-și găsească o ocupație, așa cum este și în cazul multor altor mămici. Aceasta a luat în mână croșeta și s-a apucat să confecționeze genți.

„Ambele mele bunici știau să țese și să coase, am avut admirație pentru această ocupație încă din copilărie. Acum doi ani și jumătate am văzut pe internet lucrările unor meșterițe celebre, care m-au impresionat și am vrut să încerc și eu. Am încercat și mi-a plăcut foarte mult! Cred că aceasta va fi ocupația mea preferată pentru totdeauna”, povestește artista handmade.

Are o colecție mare și variată de gentuțe, chiar dacă nu a început să croșeteze de la bun început astfel de articole. Marina spune că a tricotat jucării pentru copii, papuci, covoare, iar mai târziu a ajuns să confecționeze și poșete.

Pentru a croșeta o gentuță, meșteriței îi ia aproximativ 2-3 zile. Prețul unei gentuțe variază între 500 și 1000 de lei. De obicei, gentuțele sunt solicitate de către doamnele și domnișoarele de la noi din țară, dar și de peste hotare.

Puteți achiziționa lucrările ei, accesând pagina sa de Instagram.

Vedeți și mai multe lucrări în galeria foto de mai jos:

Sursa foto: Instagram