Cei care nu s-au săturat de vacanță în această vară sau poate au mers într-o destinație pe la începutul verii, pot opta la final de august sau în septembrie pentru un City Break. Vezi ce destinații ne propune directorul Travel Point Moldova, Irina Miloș Ciurea:

Interviu 20+ cu Irina Miloș Ciurea: „Nu tolerez iresponsabilitatea. O echipă eficientă se verifică în momente de criză”

ROMÂNIA

Ar fi prima în opțiuni, pentru faptul că e foarte frumoasă, e a noastră și este aproape. Iașiul este una dintre variante, însă eu le-aș propune, măcar pentru două zile să meargă și la munte. Aici destinația perfectă este Praid-ul. Poți prinde culorile toamnei, dar și un pic de raze solare, care sunt pe epuizare. Acolo unde noi oferim aceste city break-urile respective putem implica și o activitate montană. În plus, avem salinele de la Praid pentru doza de sănătate necesară.

salina-praid-8

munte

Vezi și: A fost publicat topul celor mai periculoase destinații de vacanță pentru femei

ITALIA

Alegem Italia și pentru că, la început de toamnă ne mai putem bucura un pic de reduceri. Putem alege orice oraș dorim și promovăm intens și #ILoveShopping. Vederile și aici sunt extraordinar de frumoase și mai putem să ne bucurăm de timp bun pentru a face călătorii prin oraș, în diverse obiective istorice sau cu o atracție turistică înaltă. Milano e alegerea perfectă.

Milano Italia

Milano, Italia

Milano, Italia

BARCELONA, SPANIA

Ca opțiune, turistul poate alege deja orice oraș din Europa își dorește, deoarece noi oferim City Break-uri și la Londra, și la Barcelona în Spania. Mai avem la moment un proiect interesant legat de Portugalia – deci chiar ai de unde alege!

barcelona spain

Portugalia, Marele Tour

Portugalia, Marele Tour

Citește și: TOP 10 destinații de călătorie de la prima femeie care a vizitat toate 196 de țări de pe Terra

Foto: Blogspot.com; Interra.ro

Distribuie articolul: