Platoul nostru negru a devenit colorat odată cu venirea actriței. Victoria Roșca nu este hazlie doar în vlogurile „Zâmbărele”, dar și în viața de zi cu zi. Am avut parte de o discuție savuroasă „După Cortină”  cu Victoria. Am vorbit despre familia ei, carieră și critici.

Cum  a apărut primul filmuleț? 

„Eu nuștiu când a fost momentul astă când am spus, măi eu o să îmi fac vlog. Eu nici nu am știut că poate să existe așa ceva ca oamenii să vorbească singuri cu ei. Bun, eu singură cu mine vorbeam, dar nu mă filmam. Asta a apărut am doi ani când eu am decis că trebuie să plec din țară pentru a-mi construi un nou rost. Dând în Italia de niște probleme a apărut și primul filmuleț. A fost dedicat oameniilor apropiați mie, care credeam că îmi sunt apropiați.”

Frica de critică…

Niciodată (nu mi-a fost frică) mai ales de critica familiei pentru că se spune că familia e cea care tot iartă…
Dacă am reușit să am niște prieteni ei trebuie să mă accepte și să mă cunoască așa cum sunt, dacă ei nu mă înțeleg, atunci nu îmi sunt prieteni.

Ce spune fiul ei despre „Zâmbărele”?

„Eu am încercat să îl țin cât mai departe pentru că ceea ce fac eu e pentru maturi, dar Ovi fiind foarte năzbâtios într-o zi și-a pus căștile a intrat pe youtube și a privit absolut tot. L-am prins chiar și cum repeta…”

Soțul muncește peste hotare. Cum este o căsnicie la distanță? 

„Destul de greu. De fapt asta e tema pe care… cât nu aș zâmbi eu și nu aș spune că la mine totul este super, din punctul ăsta de vedere mie îmi este cel mai complicat. El merge acolo (peste hotare) pentru că până când el e sursa noastră de venit.”

„Zâmbărele” e o mamă severă sau relaxată? 

„Nici nuștiu cum să zic ce fel de mamă sunt. Acuma sunt o mamă care sunt mai rar acasă. Mama îmi spune că uneori sunt prea dură, iar uneori că prea tare îl alint. Sunt pur și simplu o mamă, care încerc să îmi educ și să îmi cresc puiul, dar timpul probabil o să își spună cuvântul.”

Provocarea EA! Cele 4 întrebări fierbinți!

Ce ai alege între un bărbat tocilar și bogat, sau un bărbat modest, dar sexy?
Bărbați epilați sau bărbați naturali?
Ce nu îți place să facă un bărbat în pat?
Cel mai tare la soțul meu mă enervează…

Ce a răspuns actrița afli urmârind interviul! 

Vezi și: Despre divorțul de la 25 de ani, întâlnirea unui noi iubiri și dorința mare de a avea copii ne-a spus Daniela Ciocanu „După Cortină” (Video)