După despărţirea de Justin Bieber de acum câteva luni, care a reușit între timp să se logodească, Selena Gomez nu a mai fost văzută alături de alt bărbat, iar acum s-a aflat de ce.

Potrivit okmagazine.ro, apropiaţii artistei afirmă că aceasta a făcut o listă pe care a trecut toate calităţile pe care trebuie să le aibă un bărbat, iar dacă nu sunt bifate toate, nu este interesată de nimeni. Mai mult decât atât, se pare că ea doreşte să mai aibă o relaţie doar atunci când va găsi bărbatul perfect.

„Vrea pe cineva inteligent, glumeţ şi să arate bine din toate punctele de vedere. Ar dori să fie tot o vedetă, dacă se poate, pentru că astfel i-ar înţelege programul încărcat“, a spus un apropiat de-al artistei pentru Hollywood Life.

Selena Gomez a făcut însă şi o listă a lucrurilor pe care nu este ok să le facă viitorul ei iubit: „Dacă pe Instagram el are foarte multe selfie-uri, cu siguranţă artista nu îl va dori lângă ea. Sau dacă el primeşte mesaje ciudate în mijlocul nopţii“.

Apropiaţii artistei mai spun că Selena îşi doreşte lângă ea un bărbat în care poate avea încredere, cu care poate comunica şi care este deschis la minte: „Dacă este un artist care o motivează şi o inspiră, se va îndrăgosti imediat de el“.

Sursa foto: Instagram

Vezi șii: A uitat-o pe Selena? Se pare că Justin Bieber s-a logodit cu noua lui iubită

Distribuie articolul: