Dacă credeaţi că numai Miley Cyrus are dreptul să-şi refacă viaţa amoroasă la scurt timp după divorţ, vă înşelaţi! Fostul ei soţ, Liam Hemsworth n-a pierdut timpul după ce a redevenit burlac. Recent, acesta a fost pozat în ipostaze fierbinţi împreună cu o actriţă australiană de numai 22 de ani.

Este un bărbat liber şi face tot ceea ce-şi doreşte după ce a depus actele de divorţ, da? Acest mesaj a fost transmis de Liam Hemsworth cu vârf şi îndesat, mai ales după ce fosta lui soţie, Miley Cyrus, s-a lăsat pozată sărutând ba o femeie, ba un bărbat imediat ce a fost făcut public anunţul divorţului lor.

Actorul de 29 de ani pare că a trecut cu brio peste despărţirea de Miley şi este acum implicat până peste cap într-o idilă cu Maddison Brown, o actriţă din Australia, care n-are mai mult de 22 de ani. Cuplul cel nou a fost fotografiat într-un moment de mare tandreţe zilele trecute în New York. Imaginile obţinute de Daily Mail fac dovada atracţiei indiscutabile dintre cei doi amorezi.

Cei doi actori au băut câteva pahare la The Flower Shop, după care au ieşit în stradă, unde nu s-au sinchisit de trecători sau paparazzi şi s-au îmbrăţişat nestingheriţi. Maddison l-a sărutat pe obraz pe Liam, iar el a atins-o drăgăstuos pe iubita sa pe posterior.

Hemsworth şi-a etalat sentimentele pentru tânăra actriţă din serialul Dynasty după ce fosta lui parteneră de viaţă s-a afişat, în costum de baie, sărutând-o pe Kaitlynn Carter, fosta soţie a lui Brody Jenner. După acel episod lesbian, Miley a trecut la următoarea ei „victimă”, Cody Simpson, alături de care s-a pozat îmbrăcată sumar.

Blonda cu care se răzbună Liam

Liam şi Miley au fost căsătoriţi timp de 7 luni, iar, înainte de a-şi uni destinele, fuseseră împreună on & off timp de un deceniu, notează okmagazine.ro.

Distribuie articolul: