Supermodelul Irina Shayk își petrece petrece vacanța în Ibiza, împreună cu mama sa Olga și fiica Leia, nebănuind că ar putea fi fotografiată de cineva.

Paparazzi însă nu au lăsat-o fără atenție și au surprins-o pe plajă, în Ibiza, unde se bucură de vacanță. Pentru odihna de plajă, modelul a ales un costum de baie de culoare verde-lămâie, peste care a purtat o rochie de tip fishnet bej. Imaginea era completată de inele din sergi din aur și un pandantiv, panama bej, ochelari negri și sandale.


Ulterior, un bărbat necunoscut s-a alăturat companiei. Potrivit glamour.ru, acesta ar putea fi noul iubit al Irinei. Bărbatul era și el cu fiica sa, îmbrăcată exact ca Leia.
Cu toate acestea, recent, într-un interviu, fotomodelul în vârstă de 33 de ani a spus că deocamdată nu esta pregătită pentru o nouă relație.

Amintim că Irina Shayk și fostul său iubit, Bradley Cooper s-au despărțit la începutul acestei veri, după 4 ani de relație. Împreună au o fetiță de doi anișori pe nume Leia. La jumătatea lunii iulie, cei doi au convenit asupra custodiei fetiței lor.

Sursa: glamour.ru

Distribuie articolul: