Eveniment deosebit în cadrul Liceului Teoretic „Aristotel”, fostul Liceu al Academiei de Științe a Moldovei, dedicat blugilor. Generația în Blugi – Jeans Party a adus în vizorul liceenilor un concurs de miss și mister, dar și două prezentări de modă inedite.

Evenimentul a fost deschis de prezentarea de modă a două colecții de haine din denim, accesorizate și regândite de două eleve ale liceului: Nicoleta Spivac și Mădălina Isac. „Generația în blugi – Jeans Party” i-a avut drept protagoniști pe elevi din clasele IX-XII, băieți și fete, care au făcut cuplu pentru câteva probe distractiv-cognitive pentru concursul de Miss și Mister LAȘM.

Virginia Rusu și Vlad Sultan, elevi ai clasei a X-a, au devenit în final Miss și Mister în blugi LAȘM. Iată ce au declarat cei doi elevi:
„Aveam emoții inițial și îmi făceam griji cu privire la prezentarea noastră. Colegii ne-au încurajat mult, iar asta ne-a dat putere. Emoțiile negative au dispărut și a rămas buna dispoziție care m-a însoțit pe tot parcursul concursului. Asemenea concursuri îți aduc multe amintiri minunate. Când am auzit că suntem câștigători, un sentiment profund de euforie mi-a inundat tot trupul. Am zâmbit sincer, din suflet și am fost mândră atunci când mi s-a pus coronița pe cap. Însă acesta nu este meritul meu ci este meritul întregii clase care ne-a susținut foarte mult. Fetele m-au ajutat cu îmbrăcămintea, mi-au decorat jacheta, au fost alături de noi și ne-au dat putere să mergem până la urmă și să câștigăm frumos”, ne-a declarat Virginia, Miss LAȘM.