Eveniment important în viața Cleopatrei Stratan. Aceasta este absolventa unui liceu din capitală. Tânăra interpretă și-a luat adio de la anii de școală printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Parcă mai ieri era de grădiniță și cânta atât de frumos și dulce piesa „Ghiță”! Astăzi, Cleopatra Stratan este absolventă a clasei a XII-a.

„Adio, dragă școală! Îți mulțumesc pentru anii în care mi-am pus baza cunoștințelor cu care voi pleca mai departe în lume!”, transmite interpreta.

Urmează o perioadă de pregătire pentru examenele de Bacalaureat, după care în viața ei vine o nouă etapă, plină de surprize, care însă nu include planuri de a urma o facultate. Cu o lună în urmă, tânăra interpretă a dezvăluit că deocamdată nu va aplica la facultate: „Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând”.

În unele instituții de învățământ din țară, careurile fost organizate modest, cu prezența fizică doar a elevilor absolvenți și profesorilor, cu respectarea strictă a normelor sanitar-epidemiologice. În alte instituții, sărbătoarea a fost marcată cu dansuri și cântece. Amintim că în 2020, din cauza pandemiei, manifestările au fost interzise.

Sursa: Instagram / Cleopatra Stratan

Distribuie articolul: