La distanța de 2 luni după ce a anunțat că divorțează de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu și-a luat inima-n dinți și a vorbit pentru o revistă de peste Prut despre marea schimbare din viața ei. „Am acordat un interviu revistei Viva în care am vorbit despre noua mea viaţă, despre creşterea copiilor, familie şi priorităţile pe care le am în acest moment”, spune fiica mai mică a ex-președintelui român, Traian Băsescu.

Accentuând că acum, copiii sunt prima ei prioritate, Elena Băsescu a dat pe față, în interviu, și motivul pentru care a pus punct căsniciei.

Oficial: Elena Băsescu își anunță divorțul de Bogdan Ionescu: „Locuim deja separat”

Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună.

De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri”, spune EBA, în interviul pentru Viva!.

Întrebată despre ce principii aplică acum în educația copiilor, Elena mărturisește:

„Nu am nici reţete secrete, nici bagheta magică a lui Harry Potter, nici păreri duse la extrem, care sunt la mare modă acum şi polarizează societatea. Sunt o mamă normală. Iau fiecare zi aşa cum este şi încerc să mă descurc cât mai bine cu putinţă. Nu le fac copiilor mei o ali­mentaţie raw-vegană sau bio, ei trebuie să ştie gustul tuturor alimentelor. Îmi doresc foarte mult să îmi cresc copiii aşa cum ne-a crescut mama pe mine şi pe sora mea, după cartea de bucate a Sandei Marin. Cred că este foarte important să simtă dragostea, grija şi interesul pe care le ai faţă de ei în fiecare etapă a dezvoltării lor. Timpul petrecut cu ei este cel mai preţios dar pe care îl poţi face copiilor tăi. Ei sunt prioritatea absolută pentru mine. Vreau, de asemenea, să am nişte copii echilibraţi din punct de vedere emoţional, motiv pentru care nu-mi doresc ca tatăl şi bunicii paterni să lipsească din viaţa lor.

Participând la o ședință foto alături de copii, Elena Băsescu devine astfel protagonista ediției din noiembrie a revistei menționate:

14938398_1133230003433201_6613389261862731994_n

Sursa, Foto: Viva.ro