Se pare că despărțirea și suferința este productivă pentru Miley Cyrus. Artista  tocmai a anunțat lansarea unui nou single. Piesa „Slide Away” în care s-ar vorbi despre despărțirea de Liam Hemsworth.

Toți cei care au urmărit finalul poveștii de dragoste dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth pot înțelege, în sfârșit, și ce a dus la divorț. Cântăreața a lansat un teaser al viitorului single, în care vorbește despre despărțirea de Liam și despre lucrurile care le-au distrus căsnicia de 7 luni.

Cântăreața a distribuit pe rețelele sociale o bucățică din piesa-confesiune Slide Away, căreia i-a atașat o fotografie sugestivă: două sticle cu băutură și multe pastile plutind pe apă.

Miley Cyrus confrmă astfel zvonurile potrivit cărora l-a părăsit pe Liam Hemsworth din cauza abuzului de alcool și substanțe interzise și a vieții sale pline de dezmăț.

Cântăreața face referire la alcool și pastile și dă de înțeles că Liam este cel pe care încearcă să-l convingă să renunțe la ele: „Vreau casa mea de pe deal, nu whisky și pastile/Nu renunț ușor, dar nu cred că sunt doborâtă”. 

Aceleși surse vorbesc despre faptul că abuzul de alcool și substanțe al lui Liam ar fi fost o cauză a infidelității lui Miley. Actorul, în vârstă de 29 de ani, ar fi descoperit că soția sa are o aventură și s-a refugiat în whisky și substanțe interzise.

Acest lucru a afectat-o pe Miley, spun surse citate de TMZ, ea însăși cu mari probleme de adicție în trecut.

Zvonurile par a se fi confirmat imediat după anunțul separării celor doi, fiindcă Miley a petrecut câteva zile de vacanță în Italia, în compania unei femei, și ea proaspăt divorțată.

Cele două au fost surprinse la plajă sărutându-se pătimaș și purtându-se ca două iubite. Miley Cyrus nu și-a ascuns niciodată bisexualitatea.

Cei doi au dus vieți separate în ultimele luni, însă și-au anunțat despărțirea abia săptămâna trecută.

Povestea lor de iubire a început în 2009 și s-a concretizat cu o logodnă în iunie 2012. În septembrie 2013, cei doi au anulat logodna după ce și-au dat seama că au stiluri de viață diferite și nu pot trăi împreună.

La începutul anului 2016, Liam și Miley s-au împăcat, iar ea a început să poarte din nou vechiul inel de logodnă. S-au căsătorit în decembrie 2018, însă au ales să se despartă după 7 luni. Până acum, niciunul nu a depus cerere de divorț, însă locuiesc separat.

 

Distribuie articolul: