De ziua sa, pe 18 februarie, portalul de știri AGORA (colegii și colegele noastre adică) te invită la AntiConferință, un loc în care oamenii pot afla ce e dincolo de aparențe. La prima ediție te cheamă să fii parte a Newsroom-ului AGORA. Într-o perioadă în care aproape „se cântă prohodul” presei, iar neîncrederea în tot și în toate este tot mai mare, colegii noștri își propun să câștigăm această bătălie. Împreună cu ei, vrem să dăm șansa unei instituții media, în spatele căreia stau oameni ce-și fac onest meseria. Vrem ca ea să continue și să se dezvolte, să ajungă sustenabilă și să facă jurnalism „curat” fără a reduce din ambiții.

„AntiConferință” este o nouă serie de evenimente marca AGORA, o platformă de discuții sincere și interacțiune cu publicul, construită pe ideea că oamenii din diverse industrii pot povesti cel mai bine ce stă în spatele muncii lor, iar publicul poate și trebuie să înțeleagă ce se petrece în culise înainte de a da verdictul.

Această încredere AGORA încearcă să o câștige deja de 6 ani. Și dacă acum, tu, ca public, îți închipui ce face o redacție de media online, reieșind doar din materialele pe care le citești, le vezi sau le asculți pe site, jurnaliștii de aici vor să-ți povesteaqscă mai multe. Vor să-ți arate realitatea unei industrii care a fost mereu dificil de înțeles și care, atunci când își face munca responsabil, nu e tocmai cea mai mare generatoare de bani.

Vino să auzi poveștile unor oameni care își fac treaba cu respect pentru public și dragoste de meserie. Vino să afli cum fac ceea ce fac, din ce bani plătesc salariile, cu cine lucrează și unde cedează, ce planuri mai au și de ce ne vor să parcurgi acest drum împreună cu ei. E cel mai valoros bun pe care îl au.

La AntiConferință îi vei vedea în scenă pe cei care nu au urcat niciodată pe ea. Sunt: Victoria. Felicia. Adriana. Capitolina. Dumitru. trei Irine.

Prinde un bilet (sau mai multe) pe iticket și ne vedem marți, 18 februarie, începând cu ora 18:30, la Teatrul Național Satiricul Ion Luca Caragiale. Noi vom fi acolo.

Mai multe detalii găsești aici.

Distribuie articolul: