Pentru mulți nu este deloc ușor să recunoască la un moment dat că relația este într-un impas care nu mai poate fi depășit. Foarte mulți oameni se mint singuri ani la rând, așteptând o minune într-o relație de cuplu care nu mai poate fi salvată. Dar vine o clipă în care adevărul nu mai poate fi ascuns. Este acel moment de revelație pe care îl au de obicei oamenii atunci când realizează că a venit momentul să facă o schimbare. Fiecare zodie în parte are anumite limite și puncte de cumpănă pe care nu le poate depăși într-o relație. Descoperă cum realizează zodiile că relația în care se află a ajuns la final, potrivit andreearaicu.ro.

Berbec

Berbecii nu sunt genul de persoane care să renunțe fără luptă. Dacă simte că relația sa este în dificultate, nativul din Berbec va încerca tot ce-i stă în putință pentru a o salva. De la cine romantice, vacanțe împreună, cadouri și momente de tandrețe, Berbecul este dispus să facă tot ce se poate. Dar atunci când realizează că nimic nu ajută, devine conștient că este momentul să accepte faptul că relația sa a ajuns la final.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt empatice și grijulii, dar în același timp și foarte încăpățânate. Au nevoie de mult timp pentru a-și consolida încrederea în partenerul de viață și se așteaptă că această încredere să nu fie pusă la încercare. Pot ierta o dată sau de două ori atunci când își prind partenerul de viață mințind, pentru că știu că au investit mult în relația lor. Dar sunt conștienți că nu pot continua dacă minciunile se țin lanț.

Gemeni

Gemenii au tendința de a fugi de relațiile serioase, dar atunci când simt că și-au găsit sufletul pereche se implică total. Nativul din Gemeni se simte în siguranță atunci când are încredere să-i arate partenerului de viață latura să mai puțin cunoscută, pe care ceilalți nu o știu. Deși sunt flexibili și adaptabili, nativii din Gemeni se simt profund răniți atunci când sunt criticați aspru pentru ceea ce sunt cu adevărat de persoană pe care o iubesc. Sunt conștienți că nu pot continua alături de cineva care nu îi acceptă așa cum sunt.

Rac

Racul nu se teme să-și exprime emoțiile și să-și pună inima pe tavă. Simte nevoia să vorbească cu partenerul de viață despre emoțiile și sentimentele sale. Chiar dacă relația pare perfectă în rest, Racul nu va tolera o persoană care o tratează cu indiferență atunci când își deschide sufletul. Acești nativi au nevoie să știe că sunt iubiți, altfel relația nu mai poate continuă.

Leu

Atunci când intră într-o relație, un nativ din zodia Leu știe deja care este valoarea sa și cum ar trebui să fie tratat. În același timp este conștient de cât de minunat este partenerul său și vede relația ca pe o modalitate de a se susține reciproc. Își cunosc defectele, chiar dacă de multe ori nu le recunosc direct, prin urmare acceptă critica constructivă. Dar Leul nu poate accepta un partener care îi critică fiecare gest și încearcă să-l demoralizeze. Va pune punct relației fără să stea pe gânduri.

Fecioara

Fecioara are nevoie de ceva mai mult timp pentru a-și deschide sufletul, deci e un pas important când se întâmplă acest lucru. Se pricep foarte bine să-și susțină partenerul de viață, să-i dea sfaturi și să-l îndemne să devină cea mai bună varianta a sa. Dar atunci când sfaturile lor se lovesc că de un zid și persoana iubită le ignoră bunele intenții, Fecioarele sunt conștiente că relația lor se apropie de final. Nu pot sta în preajma cuiva care nu pune preț pe opiniile lor.

Balanță

Balanțele detestă conflictul și confruntările, prin urmare se retrag atunci când simt că se apropie o situație dificilă. Dar când sunt complet devotați unei relații, nativii din Balanță pot trece peste emoțiile neplăcute, luptând pentru persoana pe care o iubesc. Balanțele știu că relația este la final atunci când fac tot posibilul pentru a trece peste probleme, dar partenerul de viață nu se implică. Este zodia parteneriatelor și a colaborării, deci nu este de mirare că nu pot trăi fără aceste două elemente în relația lor.

Scorpion

Scorpionii au puterea de a depăși orice obstacol. Pot face față multor situații dificile într-o relație, mai ales atunci când sunt convinși că au găsit persoana potrivită. Încrederea este elementul central în viețile nativilor din Scorpion. Pun preț pe sinceritate, iar cel mai dureros lucru pentru ei este acela de a fi mințiți de persoana în care au avut cea mai mare încredere. Scorpionul știe că relația sa a ajuns la final atunci când descoperă că a fost trădat de partenerul de viață.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt toleranți și deschiși. Au o sete permanentă de aventură, vor să încerce lucruri noi și să experimenteze cât mai mult. Și vor să facă toate acestea având alături o persoană care le împărtășește valorile. Atunci când sunt într-o relație cu o persoană care nu este dispusă să iasă din zona de confort și îi obligă și pe ei să fie la fel de rezervați, nativii din zodia Săgetător se revoltă imediat. Știu că relația lor a ajuns la final atunci când se simt constrânși să fie ceea ce nu sunt.

Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricorn știu că este nevoie de multă muncă, efort și perseverență pentru a reuși, inclusiv într-o relație amoroasă. Atunci când simt că au găsit persoana potrivită, nativii din Capricorn se implică total și fac absolut tot ce este necesar ca relația să funcționeze. Sunt meticuloși și calculează fiecare pas care trebuie făcut. Însă atunci când au încercat toate variantele, iar relația lor tot nu funcționează, nativii din Capricorn își fac calculele și recunosc faptul că nu mai au ce salva.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au nevoie de independență pentru a se simți fericiți într-o relație. Detestă să fie constrânși sub orice formă și nu pot rezista în relații sufocante. Dacă pe măsură ce relația evoluează partenerul devine treptat tot mai restrictiv, nativul din Vărsător se va retrage și va încerca să-și apere libertatea. Un Vărsător este conștient că relația sa este la final atunci când are senzația că se sufocă și că preferă să fie oriunde altundeva, dar nu alături de partenerul de viață.

Pești

Peștii sunt romantici și au tendința de a se îndrăgosti rapid. Atunci când simt că și-au găsit jumătatea își vor deschide complet sufletul și se vor dedica total. Nu cer prea mult în schimb. Dar ajung să se simtă izolați și respinși când cealaltă persoană nu răspunde cu aceeași monedă. Dacă partenerul său dă dovadă de egoism și nu este dispus să ofere nimic în relație, nativul din Pești este conștient că relația sa este pe sfârșite.

Sursa: andreearaicu.ro.

Foto: Pexels.com

Vezi și: 3 zodii puternic influențate de Luna Roz din această noapte