Cel mai probabil citești acest articol deoarece o parte din tine începe să înțeleagă dura realitate, dar încă vrea un fir de optimism de care să se agațe. Ai putea să îl găsești aici, cine știe?

Ideea este că, deși el s-ar putea să nu dea dovadă de toate particularitățile zodiei sale până la capăt, când vine vorba de a ne arăta interesul pentru o persoană, avem tendința de a reveni la acestea. Întrucât el nu este diferit din acest punct de vedere, găsești mai jos o listă a zodiilor și cum se comportă când nu sunt atrase de o persoană.

Bărbatul Rac: ba e cald, ba rece

Astrologic, nativii Rac sunt conduși de Lună și, prin urmare, aceștia sunt foarte sensibili la fazele acesteia. Așadar, bărbatul Rac și corpul ceresc au ceva în comun: sunt la fel de schimbători. Mai mult, starea lui sufletească și comportamentul au tendința de a fi în funcție de fazele de creștere și descreștere ale lunii. De aceea Racii sunt bucuroși în timpul lunii pline și deprimați când este lună nouă.

Deși zodia Rac este caracterizată deja de un comportament schimbător, dacă bărbatul Rac își arată interesul său față de tine azi, dar mâine nu îi pasă de tine, cel mai probabil nu este interesat de tine, dar își dorește atenția ta. Faptul că tu îți arăți interesul pentru el nu face altceva decât să hrănească ego-ul acestui bărbat fără încredere în sine.

Bărbatul Scorpion: nu-ți împărtășește secretele sale

Bărbatul Scorpion poate să fie descris ca o fântână cu taine – nu doar ale lui, ci și ale cunoscuților săi. Faptul că sunt influențați de Pluto, planeta misterelor și a puterii, le explică aura mistică. Toți bărbații care sunt dominați de planeta Pluto înoată în marea de secrete pe care le păstrează – deoarece, cu acestea, îi pot domina pe cei din jur.

Deși bărbatul Scorpion nu este selectiv în ceea ce privește secretele pe care le păstrează, acesta este mereu atent în privința persoanelor cărora le împărtășește cele mai profunde secrete. Nu contează dacă el a ascultat atent și cu interes poveștile tale persoanele: dacă el nu ți-a împărtășit nimic, niciodată, cel mai probabil nu este interesat de tine.

Bărbatul Pești: e amabil… și doar atât

Bărbatul Pești este plăcut și binevoitor, cu toate că uneori acesta preferă să mintă sau să inventeze povești când se simte încolțit de adevăr. De aceea poate să fie dificil să îți dai seama când este cu adevărat interesat de cineva. Firea lui introvertită, comportamentul amabil și susținerea de care dă dovadă în orice context te pune în încurcătură când încerci să înțelegi dacă ai ești specială sau așa se comportă cu toată lumea.

Tocmai acest lucru te va ajuta să îi înțelegi sentimentele față de tine. Dacă poți să îți dai seama fără urmă de îndoială că nu este interesat de tine, nu este. Ai încredere în noi, când un bărbat Pești te place, o să îți urmărească fiecare mișcare.

Bărbatul Gemeni: nu te întreabă niciodată despre tine

Nu este un secret faptul că bărbatului Gemeni îi place mai mult să vorbească decât să asculte. Cu toate acestea, când este atras de tine, o să își pună un lacăt la gură și o sa fie atent la fiecare cuvânt pe care îl spui. Așadar, dacă acest tip de conversație nu descrie experiența ta cu bărbatul Gemeni, este foarte posibil să nu te placă.

De fapt, dacă el nu face altceva decât să vorbească încontinuu și din ce în ce mai mult despre viața lui personală și ce face el, iar pe tine nu te întreabă niciodată nimic, crede că orice ai spune tu l-ar plictisi.

Bărbatul Balanță: nu ți-a făcut cunoștință cu prietenii lui

Bărbatul Balanță poate să fie cel mai bine descris de latura sa sociabilă, deoarece acesta este dominat de planeta Venus. De asemenea, adoră să fie în compania unor noi persoane în fiecare zi a săptămânii. Spiritul său sociabil și prietenos este motivul pentru care nu este un membru stabil al niciunui grup de prieteni.

Dacă un bărbat atât de sociabil nu te-a prezentat niciunui cunoscut, cu toate că programul lui este permanent încărcat cu întruniri și petreceri, acest lucru se întâmplă pentru că nu vrea să crezi că între voi doi poate să fie mai mult decât o prietenie.

Bărbatul Vărsător: nu-și aduce aminte detalii importante despre tine

Bărbatul Vărsător este o cutie încărcată de enigme și ghicitori. Pe de o parte, el este o zodie de aer și, prin urmare, este un maestru al inițierii conversațiilor cu necunoscuții și al legării prieteniilor oriunde merge. Pe de cealaltă pare, bărbatul Vărsător este dominat de planetele Saturn și Uranus, motiv pentru care se simte oaia neagră al oricărui cerc de prieteni.

De aceea, în momentul în care nutrește un interes real față de o persoană, face orice ca să rețină cât mai multe lucruri despre aceasta. Dacă această caracteristică nu se regăsește în relația ta cu un bărbat Vărsător, este foarte posibil ca acesta să nu te placă.

Bărbatul Berbec: nu este entuziasmat de conversațiile cu tine

Deoarece zodia Berbec este prima din punct de vedere astrologic, toți nativii născuți sub această zodie sunt caracterizați de un spirit cuceritor și curajos – mai ales bărbații, din moment ce energia zodiei Berbec se sincronizează mai bine cu partea masculină.

În cazul în care crezi că lipsa lui de entuziasm când vine vorba de conversațiile voastre nu este un semn evident că nu este atras de tine, te înșeli. Berbecii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt în stare să doboare și cele mai mari obstacole pentru a-și atinge scopul. Așadar, dacă nu încearcă să treacă la următorul nivel, nu e menit să fie.

Bărbatul Leu: îți demonstrează că ești specială

Bărbatul Leu este un Casanova înnăscut. Prezența lui este una magnetică, emanând atracție în orice cameră ar intră – nu este de mirare că este preferatul tuturor. Dar cum poți să îți dai seama dacă ești tu preferata lui?

Singura metodă prin care poți răspunde la această întrebare este să îi analizezi îndeaproape comportamentul. Dacă se comportă cu tine la fel cum se comportă cu ceilalți, este foarte posibil ca tu să nu ocupi un loc special în viața lui. Femeia care poate cuceri inima unui bărbat Leu nu va mai putea scăpa de el. Așadar, dacă nu te face să te simți ca o regină în preajma lui, cel mai probabil nu ești.

Bărbatul Săgetător: niciodată nu inițiază el conversațiile

Bărbatul Săgetător are un spirit liber. Este fanul conversațiilor cu orice persoană pe care viața i-o aruncă în cale. De aceea nu este înțelept să analizezi îndeaproape comportamentul său sau să încerci să oferi subînțeles fiecărei propoziții pe care o spune.

Chiar dacă a părut foarte interesat de conversațiile cu tine când v-ați cunoscut, dar niciodată nu ți-a mai dat un semn, fie un mesaj, fie un apel, înseamnă că nu a și-a dorit mai mult decât o simplă conversație.

Bărbatul Taur: îți spune că nu este romantic

Dacă un bărbat Taur îți spune că nu este o fire romantică, să nu îl crezi nici măcar pentru o secundă. Motivul? Nativii născuți în zodia Taur sunt regii senzualității și ai romantismului, dar numai în momentul când au un interes real pentru o persoană.

Așadar, ai putea să consideri această „confesiune” falsă ca un mod politicos de a te refuza, fără să îți rănească sentimentele. Dacă nu te vei retrage, vei fi rănită când o să îți povestească despre cum se întâlnește cu altcineva și ce lucruri romantice face pentru ea. Până la urmă, putem să fim cu adevărat romantici numai cu persoanele cu care ne dorim.

Bărbatul Fecioară: îți găsește permanent defecte

Bărbatul Fecioară este o prezență caldă și o persoană care îi ajută pe apropiați. Singura lui problema este faptul că este un bărbat pasiv, așadar de cele mai multe ori se află în relații cu persoane de care nu este foarte atras.

Bărbații care sunt născuți în acest semn astrologic sunt cunoscuți pentru faptul că se întâlnesc cu persoane de care nu sunt interesați. Dar dacă ești in poziția în care un bărbat Fecioară te critică constant și fără motiv, este pentru că acesta nu are puterea să-ți spună că nu este interesat de tine.

Bărbatul Capricorn: petrecere puțin timp cu tine 

Capricornii sunt capabili de sacrificii majore și, chiar și atunci când își pierd interesul, vor încerca să păstreze aparențele, doar de dragul vremurilor trecute. Vei observă însă că sunt nemulțumiți și că petrec cât mai puțin timp posibil acasă.

Distribuie articolul: