Este profesoară de limba engleză, născută pentru job-ul său și a inițiat o școală de predare. Aspirațiile și dorințele pe care le are de la viață, sunt bine definite. Perseverentă și răzbătătoare, Corina Muntean dezvăluie, în cadrul proiectului celor #90defemei, ce așteptări are pentru un an înainte.

„Timpul într-adevăr a devenit un lux. Zboară din ce în ce mai repede. Într-un an de acum distanță lucrurile se pot întâmpla atât în pozitiv, cât și negativ. Eu îmi doresc pozitiv pentru toată lumea, sănătate tuturor, echipei cât și familiei mele. Îmi doresc să deschidem o altă școală de engleză, pentru toți studenții care doresc să o învețe, alături de casa lor.

Îmi doresc călătorii mai multe, bani mai mulți și copii, desigur. Îmi doresc ca echipa să devină din ce în ce mai mare, ne dorim profesori atât pe online cât și offline, la școala pe care o vom deschide.

Ne dorim un oraș curat, frumos, prosper dragoste, armonie și ca toată lumea să dorească să locuiască în Chișinău. Îmi doresc oamenii să revină acasă și să putem să găsim cadre didactice precum și copii și alți studenți pe viitor”, dezvăluie Corina Muntean.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Doina Petrache, despre ce a călit-o în acești ani și ce-și dorește peste un an de la viață (Video)