Ne-am pitit „după cortină” și am așteptat cuminței rândul, după vedetele care vin și vin la emisiunea ei. Noi am fost indulgenți și n-am tachinat-o cu provocări prea mari, așa cum o face ea cu invitații săi. Eugenia Ion ne spune în cadrul proiectului #CEvreaEA ce planuri și așteptări are de la viață peste un an.

Iată câteva interviuri din proiectul DUPĂ CORTINĂ

„La 25 de ani îmi doresc echilibrul emoțional, pe care ni-l dorim noi cu toții. Să fiu poate mai fericită decât sunt astăzi. Îmi doresc să fiu mai împlinită cu mine și să vizitez câteva țări noi sau poate orașe, cum ar fi Parisul – toată lumea vorbește că este orașul iubirii, așa că vreau să-l văd și eu. Și îmi doresc mult să-mi iau permisul de conducere pentru că mă chinui mult pentru el și, cine știe, poate la anul îmi iau și o mașină”, ne-a mărturisit Eugenia Ion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

24 ❤️

O postare distribuită de Eugenia Ion (@eugenia_ion21) pe

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: #CEvreaEA, prezentatoarea Tatiana Granciuc, la cei 23 de ani? E cel mai valoros dar pentru o femeie (Video)