Ele dau tonul, ca ele vrem să fim și ele ne inspiră în multe domenii. Vedetele noastre au îmbrăcat cele mai frumoase costume de baie și au plecat la odihnă. Vezi pentru ce modele și printuri au optat.

Diana Grigor s-a răsfățat in acest an cu o vacanță în Turcia, a purtat doua costume de baie, care se potrivesc foarte bine cu bronzul ei. Interpreta se poate lăuda și cu un corp superb, pentru care muncește mult.

grigor

grigor 2

Tatiana Heghea a ales sa se odihnească cu familia într-un loc extrem de frumos,a purtat un costum de baie colorat si sexy care fură privirile celor din jur.Și tânăra mămică se mândrește cu formele sale și cu o siluetă de invidiat.

heghea

Olia Tira a ales frumoasă destinație Abu Dhabi, iar pozele pe care le-a publicat pe Instagram au bucurat ochii bărbaților. Blonda a ales costume de baie colorate, care sa i se potrivească perfect siluetei sale.

olia tira 2

tira

O nouă tendință în materie de fashion! Elena Bivol prezintă costumele de baie mamă-fiică

Daniela Burlac afișează o siluetă de invidiat, pe una dintre cele mai frumoase plaje ale lumii! Cu cine își petrece vacanța

burlac 2

daniela burlac

Daniela Burlac se bucură de vara pe una din cele mai frumoase plaje. Tânăra a optat pentru două costume de baie sexy care îi remarcă formele, având o siluetă perfectă. Daniela Burlac își delectează urmăritorii cu fotografii fierbinți din vacanța de vară.

Toate costumele vedetelor se potrivesc de minune! Voi ce părere aveți, cui îi dăm un 10?