Dacă nu mai știi ce desert delicios să prepari, pentru un weekend relaxant în familie, atunci bezeaua cu glazură de ciocolată ar putea fi ceea ce cauți. Mai jos, îți vom prezenta de ce ingrediente și pași ai nevoie, pentru a pregăti un desert cu adevărat savuros.

Pentru prepararea acestui desert, vei avea nevoie de câteva ingrediente:

– 2 albușuri de ou

– o lingură de zahăr vanilat

– 1 lingură de amidon de porumb

– 1 linguriță de oțet de mere

– 1/4 linguriță de E336ii (bitartrat de potasiu sau cremă de tartar)

– 112 gr. de zahăr

– colorant natural de culoare roșie

– ciocolată

Mod de preparare:

Toarnă într-un vas albușurile de ouă, adaugă deasupra crema de tartar și zbate ingredientele cu un mixer.

1

Fără ca să deconectezi mixerul, adaugă, treptat, zahărul. Zbate masa până la obținerea unui amestec dens.

2

Adaugă, mai apoi, amidonul de cartofi, oțetul și zbate din nou.

3

Adaugă colorantul natural și continuă să zbați până când masa devine tot mai tare.

4

Introdu crema obținută într-un sac special, pentru aranjarea cremei. Formează bezelele pe o tavă tapetată cu hârtie.

6

Introdu bezelele la cuptorul preîncălzit la 90 de grade, pentru o oră și jumătate.

Când sunt gata, introdu parțial bezelele în ciocolată topită cu baie de aburi și lasă-le să se usuce.

7

Detalii, aici:

Distribuie articolul: