Pe perioada caldă, și nu doar, în toiul nunților, cumetriilor și petrecerilor private, tot mai mulți aleargă după deserturi și torturi cât mai accesibile ca preț, dar impunătoare ca aspect. Serviciul Fiscal de Stat vine cu noi rezultate dar și cu atenționări cu privire la domeniul comerțului on-line, în special pe segmentul produselor de patiserie și cofetărie. 

În această săptămână, inspectorii fiscali au efectuat 3 verificări la persoane care comercializează torturi și produse de patiserie, în special online, la toate trei fiind constatate abateri de la legislație.

În rezultatul controalelor, angajații SFS au documentat cazurile pentru activitate ilicită de întreprinzător și au aplicat amenzi în valoare de 4500 lei.

Serviciul Fiscal de Sat menționează că va continua monitorizarea acestui segment de activitate și vine cu o recomandare către toți cetățenii, indiferent de genul de activitate: să se conformeze legislației în vigoare și să își legalizeze activitatea.

Totodată, recomandarea de securitate vine către consumatorii de rând. Aceștia ar trebui să se asigure că procură și consumă produse de proveniență legală, cu toate certificatele sanitare și de activitate în regulă.

Distribuie articolul: