Clubul Voluntarilor ARTICO revine cu o nouă ediție a evenimentului Storytelling! Invitatul acestei edițiii va fi nimeni altul decât Andrei Bolocan. Acesta a acceptat provocarea și va vorbi despre viața lui, despre detaliile neștiute din poveste și „lumea” din spatele culiselor. Mai multe, află mai jos.

Umoristul stand up și prezentatorul TV, realizatorul, producătorul și prezentatorul emisiunilor „Lumina” și „Internetul grăiește” ne oferă posibilitatea de a descoperi mai multe detalii din viața lui. Andrei Bolocan este provocat să povestească despre treptele pe care a pășit în calea succesului, dar și despre lumea autentică dincolo de culise.

Chiar dacă nu e totul frumos sau perfect. Chiar dacă este mai real decât ai vrea să fie. Povestea ta este tot ce ai, tot ce vei avea vreodată…

Cum te poți înregistra la eveniment?

Organizatorii evenimentului au elaborat un formular de înregistrare, iar dacă dorești și tu să participi ești invitat să-l completezi aici.

Cum va avea loc evenimentul?

Evenimentul va avea loc în această duminică, 26 aprilie, ora 21:00, iar mai multe detalii vei primi pe adresa de e-mail după ce completezi formularul de înregistrare.

Distribuie articolul: