Frumusețea se moștenește! Cel puțin în familia interpretei Anastasia Lazariuc. Aceasta se poate lăuda nu doar cu o fiică, care i-a moștenit trăsăturile, ci și cu două nepoate la fel de superbe ca ea!

Fiicele lui Andrei Lazariuc, Anastasia și Beatrice au câte 19 și 25 de ani și sunt niște norocoase. Acestea au moștenit genele bunicii, Anastasiei Lazariuc. Natura fost darnică cu fiecare dintre ele, iar frumusețea lor răpitoare nu poate trece neobservată.

Beatrice, căreia cei dragi îi mai spun Beea, este designer vestimentar, dar cochetează și cu aparatul de fotografiat, pozând în calitate de model. Ea are propria linie de haine, reușind să colaboreze cu mai multe vedete din România, printre care Alina Eremia și Nicole Cherry. Tânăra a dezvăluit într-o emisiune TV că are o relație specială cu bunica sa, aceasta jucând un rol important în alegerea meseriei sale. Anastasia Lazariuc este cea care i-a dăruit prima mașină de cusut.

Cealaltă nepoată a interpretei, pe lângă frumusețe, i-a moștenit și numele. Anastasia, care este copia fidelă a mătușii sale, Ileana Lazariuc își construiește o carieră în modelling, devenind imaginea mai multor branduri de haine.

Foto: Google.com, Instagram.com

Vezi și: Anastasia Lazariuc, într-un interviu recent: „E minciună. Nu am vrut să fiu soţia lui”. Detalii neștiute despre viața artistei (Video)