Adriana Ochișanu a fost invitata mea la interviul „După Cortină” din această săptămână. Interpreta trece printr-o perioadă aglomerată atât în viața personală cât și viața profesională. Da, artista a divorțat pentru a doua oară și ne asigură că nu este nicio tragedie și că este puternică să meargă mai departe și să fie din nou fericită. Pe lângă toate acestea, Adriana nu lasă pe locul doi viața profesională. Interpreta muncește cu multă pasiune la un concert ce va alea loc la Palatul Național.

Concert pe 18 și 19 martie la Palatul Național „Nicolae Sulac”!

Invitați din România, show deosebit, ținute spectaculoase, toate acestea ne promite Adriana Ochișanu că vom vedea pe 18 și 19 martie la Palatul Național. Viorica și Ioniță de la Clejani vor veni în premieră în Republica Moldova, la fel și îndrăgitul Pepe va urca pe scenă pentru a o susține pe artistă. Dacă vrei să ajungi la concertul Adrianei Ochișanu vezi bilete AICI

Desigur nu puteam să nu o întrebăm pe artistă de unde găsește forța pentru a trece peste toate greutățile pe care i le pune viața în cale. După două despărțiri, Adriana încă mai are speranța că lucrurile se vor aranja și soarele va răsări și pe strada ei.

Te mai vezi în fața altarului?

„Căile Domnului sunt nebănuite. Până mâine nu știi ce îți pune în față soarta. Eu zic și am spus-o de atâtea ori: nimic din ce se întâmplă în viețile noastre nu este întâmplător. Totul este coordonat de o forță.”

Cum îți găsești liniștea după două divorțuri?

„Este dureros, este neplăcut, sunt niște situații stresante, dar mulțumesc lui Dumnezeu și puterii mele interioare, care m-a ajutat să merg mai departe și să fiu puternică.

Mă uitam într-un filmuleț de pe o rețea de socializare, cineva a luat niște interviuri de la niște oameni care erau pe patul de moarte și îi întreba de ce le pare rău cel mai mult și majoritatea au răspuns că nu au putut să își trăiască viața fericit și au trăit după cum le-au dictat alții. Eu vreau să vă îndemn să alegeți fericirea și să ascultați glasul inimii.

Nu sunt dezamăgită în bărbați, dar sunt mai atentă. Fiecare om în viață primește niște lecții după care devine mai matur.

Au mai divorțat și regi și prinți și prințese și președinți și nimeni nu a murit din asta și nu se termină lumea aici, dar de abia se începe. Eu mereu am susținut ideea că din orice situație este ieșire și nu trebuie să cădem în această grotă și să nu mai ieșim din ea.”

Vezi și: Adriana Ochișanu vorbește despre divorț: „Cel mai mult ce m-a durut în experiența mea a fost trădarea prietenilor”

 Acesta este doar un mic fragment din discuția pe care am avut-o cu Adriana Ochișanu. Urmărește interviul integral pentru a afla mai multe detalii despre concertul pe care îl va susține la Palatul Național, cum a reușit să păstreze o relație civilizată cu foștii soți și de ce crede că nu există prietenie între artiști.

Vezi și: Dana Ciobanu, despre gelozia între actrițe și nudul în scenă: „Eu mă simt bine în corpul meu și asta este foarte important pentru un actor” (Video)

Distribuie articolul: