200 de lămâi, 500 de ouă și 5 zile de lucru: echipa de cofetari și-a amintit cum au pregătit tortul pentru nunta lui Harry și Meghan

-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2020/05/620x357_1_c1384cca05e90f815b21264e4fd2ec5b@1080x621_0xac120003_1874080681589906349.jpg
620
357
Articole recomandate
- prev
- next
Cum să faci prăjiturile de casă să fie pufoase? Iată secretul!
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2015/12/prajituri_de_casa_pufoase_88687600.jpg
728
408
Pentru asta, trebuie să fii atentă în primul rând la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care îl folosești. Acestea fac prăjiturile „pufoase”, astfel că tebuie să fie de...
Poftă de dulce-acrișor? Iată cea mai savuroasă prăjitură cheesecake cu lămâie
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/08/cheesecake-cu-lamaie.jpg
800
470
O prăjitură cheesecake cu un gust bogat și aromat, acest cheesecake cu lămâie este și foarte ușor de preparat!
Ingrediente:
pentru aluat:
150 de grame biscuiți graham,
...
Pandispanul clasic: Secretul unei rețete atât de simple
-
EA.md
- 3 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/11/Se-prepara-rapideste-pufos-si-gustos-.-Pandispan-Margarita-traditional-din-italia.-1080x720.jpg
800
533
Rețeta clasică a pandispanului, deși este o rețetă extrem de simplă, are câteva reguli pe care trebuie să le urmăm pentru reușită.
Pentru pandispanul clasic folosim 30 gr făin...