Întreaga lume își amintește de detaliile nunții Ducilor de Sussex, care a avut loc exact acum doi ani. Cofetarii care au făcut tort pentru soții regali au vorbit și ei, despre rolul lor la sărbătoare.

Sursă: woman.ru

19 mai 2018 a fost o zi specială pentru istoria familiei regale britanice. În acea sâmbătă însorită, prințul Harry și Meghan Markle au devenit soț și soție.

Claire Ptak, proprietara cofetăriei Violet, a venit și ea cu un mesaj către soți. Echipa ei a creat tortul pentru nunta cuplului celebru și alți invitați nu mai puțin faimoși.

În felicitările ei, Claire a mulțumit echipei pentru faptul că împreună au făcut față acestei „provocări grandioase” și i-au încântat pe oaspeți.

Sursă: woman.ru

Echipa a „strâns” tortul cu doar câteva ore înainte de începutul sărbătorii, chiar în Palatul Buckingham. Cu toate acestea, în cele cinci zile înainte de nunta prințului și a fostei actrițe, cofetarii au copt blaturi pentru viitorul tort, iar apoi au fost înghețate folosind o tehnologie specială.

Sursă: woman.ru

Tortul a fost decorat cu 150 de trandafiri vii și bujori în nuanțe deschise, precum și bezea elvețiană cu adaos de băutură pe bază de soc. Rețeta lui este foarte simplă – dar a fost nevoie de o cantitate record de ingrediente pentru a-l pregăti.

Sursă: woman.ru

Deci, cofetarii au folosit (!) 500 de ouă, 200 de lămâi, 20 de kilograme de făină, zahăr și unt, precum și 10 sticle de extract aromatic de soc. Este chiar înfricoșător să-ți imaginezi câtă forță și răbdare are nevoie echipa pentru a pregăti această capodoperă dulce!

Sursă: woman.ru

Sursă: woman.ru