Starul din filmul ”Fithy Shades of Grey”, Dakota Johnson, în vârstă de 28 de ani, și solistul de 40 de ani a grupului ColdPlay, Chris Martin, au ajuns în atenția paparazzilor. De data aceasta, perechea a fost văzută în Israel, acolo unde fostul soț a lui Gwyneth Paltrow își desfășoară turneul mondial.

Johnson și Martin au fost fotografiați lângă unul dintre restaurantele unde cei doi au venit să ia cina.

În pofida faptul că actrița și cântărețul nu și-au confirmat oficial relația, în ultimul timp ei au fost văzuți des împreună. Chiar cu câteva zile în urmă, formația ColdPlay au suținut un concert în Buenos Aires, unde a fost prezentă și actrița. Desigur, nu este exclusă nici opțiunea că Dakota ar fi pur și simplu un fan înrăit al trupei sau că adoră spectacolele live. Însă dorința trebuie să fie una foarte mare, pentru a face o cale atât de lungă ca să ajungă la concertele lor.

Citește și: Dakota Johnson, îndrăgostită? Presa străină o cuplează cu unul dintre cei mai celebri artiști

Până de curând, Dakotei Johnson i se atribuia un roman de dragoste cu actorul John Hamm. Ei au fost văzuți de multe ori într-o atmosferă mai intimă. Inima lui Chris Martin, însă, se pare că încă nu este cucerită de nimeni. După divorțul de actrița Gwyneth Paltrow, spre deosebire de fosta soție, nu a intrat până când în nicio relație serioasă, deși a avut câteva încercări cu Jennifer Lawrence, apoi toată lumea îl cupla cu Rita Ora.

Se pare că pe cei doi artiști îi leagă mai mult decât o simplă prietenie. Chiar dacă nu vorbim încă de o relație amoroasă, atunci la sigur muzica este elementul ce îi unește.

 

Distribuie articolul: