Decând a jucat în Fifty Shades of Grey, Dakota e pe coperta tuturor revistelor. Acum nu foarte mult timp s-a zvonit că Dakota Johnson ar avea o legătură cu miliardarul Elon Musk, cel care s-a iubit astă-vară cu Amber Heard. Acest zvon a fost rapid spulberat chiar de către Elon, care a declarat că aceste informații sunt false.

Acum se zvonește că, de fapt, Dakota e îndrăgostită de un alt bărbat celebru, cu care a și ieșit de câteva ori. E vorba despre Chris Martin, fostul soț al lui Gwyneth Paltrow.

paltrow

Chris Martin a avut numai iubite de top, iar cea mai recentă nu face excepție. Potrivit revistei ”Heat”, liderul trupei „Coldplay” se iubește în secret cu actrița din ”Fifty Shdes of grey”, Dakota Johnson. Chipurile, Dakota e chiar îndrăgostită de fostul soț al actriței Gywneth Paltrow, pe care l-a întâlnit, prin intermediul unor prieteni comuni, în urmă cu câteva luni.

dakota-chris

„Chris și Dakota au ieșit de câteva ori în oraș, cel mai recent fiind văzuți într-un restaurant de sushi din Los Angeles, unde ”păreau apropiați, râdeau și făceau gesturi intime unul cu celălalt”. ”Dakota iubește muzicienii și în ultima vreme a tot vorbit despre cât de uimitor e Chris. S-ar căsători cu el și mâine dacă ar putea”, a relatat un apropiat de-al actriței.

Se pare, însă, că liderul trupei ”Coldplay” nu-i împărtășește sentimentele, nefiind pregătit pentru o relație chiar atât de serioasă.

”El continuă să spună că nu e nevoie să grăbească lucrurile. O place pe Dakota destul de mult, dar nu e pregătit pentru o relație serioasă. I-a spus Dakotei că vrea să ia lucrurile cu mai mult calm”, mărturisește aceeași sursă.

Dakota-Johnson-and-Matthew-Hitt-hepta_2381430-667x1024

După despărțirea de Gwyneth Paltrow, mama celor doi copii ai lui, Chris s-a iubit cu Alexa Chung, Annabelle Wallis și Jennifer Lawrence. Dakota, la rându-i, a avut o relație on-off cu Matthew Hitt (2014-2016) și cu Jordan Masterson (2011-2014).

Distribuie articolul: