Maria Ciorici, una dintre cele mai îndrăgite vloggerițe de la noi, ne-a călcat pragul studioului. A devenit cunoscută și apreciată datorită sincerității și modestiei sale, reușind să-și adune o comunitate de peste o sută de mii de urmăritori. Mai nou, Maria și-a îndeplinit un vis pe care îl avea de foarte mult timp, acela de a lansa melodii și videoclipuri proprii.

Am vorbit la #dupacortină despre cât de mult i-a dăunat sinceritatea în mediul online, ce mai face fiica sa și despre cum se simte alături de iubitul ei.

„Dacă aș întoarce timpul înapoi, nu aș mai arăta dușmanilor mei cum plâng, fiindcă asta le făcea plăcere. Ceilalți, care plângeau alături de mine, se regăseau în destinul meu și o să le fiu toată viață recunoscătoare pentru că au fost la greu cu mine”, ne-a mărturisit Maria în interviu.

Am discutat și despre fiica sa, Mirela. Fetița a fost diagnosticată cu o tulburare de spectru autist, astfel încât mama sa a trebuit să studieze mult pentru a-și putea ajuta fiica.

„Mirela e o dulce și mă bucură zi de zi cu rezultate frumoase. Era o perioadă când la grădiniță mai făcea crize pentru că uneori nu se putea înțelege cu colegii, poate nu era înțeleasă, poate era respinsă, dar acum educatoarea îmi spune că totul este foarte bine și îmi înflorește sufletul. 

Ea s-a schimbat foarte mult de când eu m-am liniștit și mă vede fericită. La anul mergem la școală și am emoții foarte mari. 

Nu ceea ce am citit despre autism m-a ajutat, dar instinctul. Fiecare copil cu autism este diferit și nu există un secret care să funcționeze la fiecare. Eu muncesc mult cu ea acasă. Am observat că iubește matematica, dar când o văd fără dispoziție și obosită, nici nu încerc să o pun să facă ceva. 

Am un sfat pentru părinții care sunt în aceeași situație: să vă auziți copilul, să nu cereți din el imposibilul. Să insistați pe sfera pe care el o alege. Nu o să aveți rezultate de la acești copii în toate domeniile, el va alege un domeniu al lui și acolo poate să devină un geniu. Nu îl forțați.”

Pentru a afla despre cum se simte Maria Ciorici alături de iubitul ei mai tânăr, urmărește interviul video integral. 

 

Distribuie articolul: