Este imposibil să te împaci cu toată lumea, uneori se mai întâmplă și certuri și neînțelegeri. Cam toți știu a se certa, dar mai puțini cunosc cum să depășească aceste momente de cotitură și de cele mai dese ori aleg să țină pică încă pentru o perioadă îndelungată. Sunt însă 4 zodii care nu au această trăsătură și preferă să nu-și irosească energia pe supărări.

Berbec

Poate că nu te așteptai ca Berbecul fie în acest top, pentru e pasional și impulsiv, și adesea amplifică un conflict în loc -l aplaneze. Însă oricât de furios ar fi în primele momente de dispută, focul său interior se stinge la fel de repede cum s-a aprins. Berbecul trece rapid peste starea de furie, deoarece știe se descarce. Odată ce ți-a spus ceea ce simte, cu cuvintele lui, trece mai departe fară ți poarte pică.

Gemeni

Gemenii iubesc prea mult oamenii și viața pentru a-și pierde timpul ținând ranchiună. E drept se aprind și ei atunci când simt cineva e împotriva lor, pot fi brutal de sinceri și pot răni la rândul lor dacă sunt atacați. Însă regretă imediat și vor revină la sentimente mai bune. Nu le place rupă relații și conexiuni, așa preferă preia inițiativa unei împăcări și uite vorbele urâte care s-au spus.

Săgetător

Săgetătorii au capacitatea incredibilă de a se detașa de situațiile conflictuale și intense. Nu vor fie implicați în certuri, iar atunci când sunt provocați știu pareze un atac într-un mod elegant, astfel încât conflictul se stingă rapid. Ei caută trăiască viața cu intensitate, însă emoțiile pe care le caută sunt pozitive și pure. Îți fi greu rănești un Săgetător, iar dacă o vei face, el va ști te ierte, pentru propriul bine.

Pești

Peștii sunt ființe blânde și spirituale care știu multe lucruri despre importanța iertării. Pentru ei, abilitatea de a ierta și a merge mai departe înseamnă evoluție, așa și-o cultivă încă din adolescență. Peștii sunt eleganți și înțelepți, așadar nu vor încerca pună paie pe foc, se răzbune sau ți facă în ciudă. Pentru ei, cea mai mare răzbunare este mergi mai departe cu capul sus, cu demnitate și fără te lași înrobit de ranchiună.

Sursa: AndreeaRaicu.ro