Pentru aceste zodii este primăvara dragostei. Au mari șanse să-și găsească sufletul-pereche și chiar mai mult, să se logodească sau să-și oficializeze relația la oficiul stării civile. Cine sunt norocoșii pe care i-a observat Cupidon, aflați din articol.

Top 3 zodii cu mare noroc în dragoste în această primăvară, potrivit fanatik.ro.

Capricorn

Capricornii care deocamdată nici măcar nu se gândesc la inițierea unei noi relații de iubire vor avea parte de surprize uriașe în perioada următoare.

Capricornii tineri vor fi extrem de entuziaști în fața persoanelor pe care le vor cunoaște în aprilie și mai, iar fluturii din stomac vor bate atât de puternic încât s-ar putea chiar să se logodească.

Vărsător

Vărsătorii sunt deja pe un trend favorabil din punct de vedere sentimental. Au parte de momente extrem de emoționante și s-ar putea spune că mai ales cei trecuți de vârsta de 30 de ani vor cunoaște dragostea cu adevărat

Vărsătorii ar putea face și ei pasul cel mare, spre logodnă, undeva la sfârșitul lunii mai. Au nevoie de un timp de conviețuire cu sufletul lor pereche pentru a-și da seama dacă este cu adevărat ceea ce își doresc. De data asta va fi!

Leu

Leii s-au concentrat în ultima vreme mai mult asupra carierei, dar viața le rezervă o surpriză uriașă în perioada următoare. Vor avea parte de momente frumoase, iar persoana alături de care vor descoperi s-ar putea să fie chiar cineva cu care până acum a avut o relație de prietenie.

Dragostea stă de multe ori în locuri evidente, iar acești nativi de foc nu trebuie să facă altceva decât să deschidă bine de tot ochii.

Dacă nu sunteți în listă, nu vă întristați – fiecare este în putere să-și decidă soarta. Astrele prezic și sunt un ghid care vă spun la ce să atrageți mai multă atenție, dar voi sunteți în măsură să schimbați oricând lucrurile.

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: