Viața în doi nu este niciodată ușoară. Astfel deși pentru unele persoane relația de cuplu pare un paradis, altele au rețineri în a-și exprima sentimentele pentru a-și arăta adevărata față. Motivele lor sunt diverse, printre care frica de suferință, de aceea se ascund în spatele unor măști, însă fac aceste lucruri din dorința de a se simți în siguranță.

Nimeni nu-și dorește să aibă parte de dezamăgiri în viață personală. Însă ele pot fi cu atât mai mari în momentul în care suntem părtași la o poveste falsă. Iată ce zodii, potrivit andreearaicu.ro, se tem să își arate sentimentele! Intențiile lor nu sunt greșite, își doresc să își protejeze inima. Însă pornesc cu stângul într-o relație, iar acest lucru le periclitează fericirea pe termen lung.

Fecioara

Persoanele născute în zodia Fecioara pot fi prieteni de încredere. Te poți baza oricând pe sfaturile și pe ajutorul lor, însă lucrurile se schimbă complet în momentul în care sunt implicate într-o relație serioasă. Pot crea impresia că intențiile lor sunt la vedere, însă acest lucru este departe de realitate. Deoarece nu își doresc să aibă parte de dezamăgiri, aceste persoane își vor ascunde foarte bine sentimentele. Nu vor exprima deschis gândurile și mai mult ca sigur vor apela la câteva trucuri caracteristice pentru a instaura armonia în cuplu. Dacă nu devin mai indulgente, vor avea de pierdut în viața sentimentală.

Rac

Dacă ești într-o relație cu o persoană născută în zodia Rac, deja ai parte de o dezamăgire. Deoarece sunt foarte sensibile și temătoare, persoanele născute în zodia Rac pornesc pe picior greșit. Spun foarte multe lucruri neadevărate la începutul relației, însă nu sunt rău intenționate, ci au ca scop protejarea propriilor sentimente. În final, relația cu ele poate fi armonioasă, pentru că iartă ușor și au foarte multă răbdare.

Vărsător

Persoanele născute în zodia Vărsător sunt foarte rezervate când vine vorba de viața lor privată. Nu consideră că este necesar să ofere diferite detalii și în niciun caz nu sunt dispuse să dezvăluie prea mult despre ele la începutul unei relații. Cu greu au încredere în persoana de lângă ele și respectul pe care îl oferă altei persoane este oferit în funcție de calitatea faptelor. Deși pot cuceri inima oricui, ele se lasă cu greu cucerite. Au nevoie de foarte mult timp pentru a capăta încredere și pentru a-și arată adevărata față.

Balanță

Pe lista cu zodii care se tem să își arate sentimentele se află și persoanele născute în zodia Balanță. Deși sunt recunoscute pentru abilitățile lor de socializare și comunicare, aceste persoane se deschid cu greu în față altcuiva. Rareori își arată adevărata natură și nu obișnuiesc să vorbească prea mult despre viața lor privată. Știu să se integreze în orice mediu și găsesc ușor orice lucru care poate fi în avantajul lor, însă nu se simt deloc confortabil în momentul în care spațiul lor privat este invadat. Pornesc cu stângul într-o relație pentru că nu își exprimă sentimentele și emoțiile. Nu își dau voie să spună exact ce gândesc, iar de cele mai multe ori apelează la diferite trucuri pentru a câștiga ușor simpatia altei persoane.

Pești

Persoanele născute în zodia Pești nu își doresc să dezvăluie prea multe lucruri despre ele. Deși își doresc stabilitate și o relație serioasă este un subiect important pentru ele, cu greu poate ajunge cineva la inima lor. Au un suflet bun, iubitor, sunt extrem de săritoare și doresc binele tututor. Cu toate acestea, ele pornesc cu stângul într-o relație serioasă din cauza că nu vorbesc deschis despre tot ceea ce simt și gândesc. Ascund unele detalii despre viața lor, însă fac acest lucru de teamă să nu fie rănite. Unele persoane născute în zodia Pești duc și mai departe această teamă, până în punctul în care se gândesc că altă persoană le-ar putea răni fizic și emoțional…

Gemeni

Romantismul și persoanele născute în zodia Gemeni nu se potrivesc deloc. Deoarece sunt destul de circumspecte, ele nu obișnuiesc să ofere detalii despre viața lor privată. Nu le place să vorbească deschis despre sentimentele pe care le au și cu greu acceptă ideea unei relații de lungă durată. Își calculează fiecare mișcare și gândesc prea mult în perspectiva, iar din acest motiv uită să se bucure de prezent și nu pot fi ele însele. Aceste persoane au foarte mult de oferit, însă uneori este prea târziu… pentru că relația lor se poate destrăma până când conștientizează ce trebuie să facă.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: