Pe 3 septembrie, la Festivalul de Film de la Veneția, a avut loc mult așteptata premieră a filmului „Dune” al lui Denis Villeneuve. Rolurile principale din film au fost interpretate de Zendaya și Timothee Chalamet. Cei doi actori au fost prezenți pe covorul roșu al festivalului, iar in seara de 6 septembrie actorii au mers și la Paris, pentru a promova pelicula. Timothee a purtat un smoking din denim, în timp ce Zendaya a optat pentru un crop top și o fustă – creație Alaïa.

Vezi trailerul filmului:

Apariția actriței a fost și este îndelung comentată. Zendaya a arătat ireal. Acesta a avut un machiaj aparent simplu, dar care s-a potrivit de minune cu tenul ei un pic măsliniu. Coafura afro i-a dat o alură sexy, iar de ținuta (care a stat ca pe un manechin) ce să mai zicem?

Zendaya este apreciată pentru aparițiile sale. Acesta reușește, de fiecare dată, să fie spectaculoasă. Se datorează faptului că vedeta rămâne fidelă stilului ei feminin și sexy. Actrița nu migrează spre hainele, de multe ori ciudate, care sunt astăzi în vogă.

Vezi în continuare mai multe fotografii cu apariții spectaculoase ale vedetei:

Foto: Vogue.com

Distribuie articolul: