Dacă vara este timpul reparațiilor – este și al schimbărilor. Un covor nou este absolut indispensabil după o reparație ca la carte sau pur și simplu pentru a schimba atmosfera din cameră. Unde poți procura un covor frumos și calitativ și să primeșți un premiu pe loc dar și să beneficiezi de o reducere generoasă?

Răspunsul este simplu: la CarpetOutlet – cel mai mare Outlet de covoare din Moldova. Ce trebuie să faci pentru aceasta? Să vii în magazinul nostru de covoare, situat în incinta Creator Mall, Chișinău, și să-ți alegi covorul tău.

Reduceri generoase de la -40% până la -70%la toate covoarele

Răzuiești pe loc și câștigi cadoul garantat pentru o procurare de la 2900 lei și mai mult. Faci mai multe cumpărături și ai mai multe cadouri garantate.

Odată cu cadoul garantat ești înscris automat în cursa pentru 34 de Mega Premii lunare. În total vor fi 100 de Mega Premii, care vor fi înmânate în decurs de 3 luni, până în 10 noiembrie 2019.

 

„În magazinul nostru specializat veți găsi sute de modele de covoare din lână naturală și fir sintetic. Culorile sunt foarte variate, precum și textura și înălțimea plușului. Avem covoare clasice persiene, cu design modern și desigur avem covoare pentru copii. Dimensiunile sunt de la cele mai mici până la covoare mari și foarte mari”, ne asigură reprezentanții outlet-ului de covoare.

Magazinul lucrează fără zile de odihnă de la 10 dimineața pentru confortul Dvs.

Adresa: str. Calea Ieșilor 91, incinta Creator Mall.

Cum ajungeți? Cu microbuzul nr. 135, troleibuzul nr. 34, autobuzul nr. 20.

Pentru mai multe detalii despre covoarele disponibile sau alte informații ne puteți contacta la:
Telefon: 061-000-826, 060-129-709
Pagina de Facebook

Sau prin intermediul site-ului unde găsiți și harta amplasării

Distribuie articolul: