Nu a trecut mult timp de când ți-am dat frumoasa veste potrivit căreia în Republica Moldova urmează să apără un nou serial TV, de data aceasta – o comedie! Astăzi, mai venim cu o noutate în acest sens, echipa zâmbărele (cei care se ocupă de filmările serialului) îți lansează și ție propunerea să fii parte din „Oamenii Zâmbărele”. Mai multe detalii vezi mai jos.

Fii unul din OAMENII ZÂMBĂRELE

„Dacă permiți umorului să facă parte din viața ta, atunci vei fi un om fericit. Și în această perioadă dificilă pentru întreaga lume, echipa „Oamenii Zâmbărele” vrea să aducă culoare și zâmbete, prin intermediul unui serial de comedie. Pe noi, în mare parte, ne cunoașteți și cu siguranță v-am făcut să zâmbiți cel puțin o dată. Iar acum tindem să aducem ceva nou. Să valorificăm neamul, tradițiile și spațiul rural, spațiul de unde am pornit noi toți”, povestesc cei de la „Zâmbărele”.

Astfel, pentru a transforma ideea în realitate cei de la „Zâmbărele” apelează la ajutorul publicului ca în acest fel să realizeze serialul de comedie „Oamenii Zâmbărele”, serialul care cu certitudine v-a cuceri orice moldovean cu cele 10 episoade pline de umor și naturalețe.

„Suntem o echipă entuziasmată și nu putem fi opriți din cale, oricât de dificil ne-ar fi. Oamenii ne susțin și au încredere în ceea ce facem și asta ne motivează să mergem înainte, pentru ca serialul să fie produs. Deținem o jumătate din sumă, dar realizăm că nu este suficient. De aceea, avem nevoie de suportul oamenilor care cred în noi, cred în artă și în faptul că umorul unește. Donează pentru proiectul nostru. Fii și tu unul dintre „Oamenii Zâmbărele”.”

Dacă-ți place ideea și dorești și tu să devii un om „Zâmbărele” , poți contribui cu un ajutor în realizarea proiectului făcând click aici.