cAm fost chiar ieri într-o discuție LIVE cu Victoria Roșca, în care am vorbit despre Teatrul Popular și proiectul Oamenii – Zâmbărele. Ce presupune filmul serial „Oamenii Zâmbărele”, unde va fi difuzat și ce subiect are. Victoria ne-a intrigat cu toate detaliile într-un interviu.

Fără contract, fără castinguri

„Am început de una singură, cu un telefon în față, fiind critică și dură la adresa societății noastre și nu-mi pot închipui acum cum am ajuns să am alături o echipă mare atât de minunată. Au apărut fiecare în viața mea fără să-i caut, spontan: cineva îmi era coleg de facultate, altul prieten, pe Tămărușa am găsit-o la teatrul unde activam, alții au ajuns absolut întâmplător în viața mea și iată la aproape 4 ani distanță nu pot să cred. Nu pot să cred că am o echipă de mai bine de 10 oameni, alături de care acum filmăm un serial și creștem zi de zi”, ne-a dezvăluit Victoria.

Oamenii Zâmbărele

„Demult aveam în cap ideea unui film, iar acest proiect a venit la noi, după mult efort și imaginație așternută pe hârtie. Ana Antir, producătoarea filmului (Anthil) s-a „pus pe capul nostru” și am completat acest proiect, aplicând pentru finanțare. Am luat acest proiect și provocarea devine și mai mare; eram foarte emoționați, dar ne-am dat seama că este complicat, în primul rând să găsești oamenii care sunt pe aceeași undă cu tine – referindu-mă la echipa de producție. Castinguri nu vom face, am făcut recrutări așa, mai tăcut, ca să nu facem coadă la ușa atelierului și să nu supărăm pe nimeni. Fiecare dintre noi însă, va face câte 2-3 roluri, păstrând și rolurile noastre cunoscute din scheciuri”, ne-a povestit fondatoarea Zâmbărele.

Horror în satul natal

„Un regizor moldovean, nimerind în Italia la muncă, decide să revină acasă și să facă un film în satul de baștină cu oamenii din sat. El își ia rolul atât de serios încât vine să facă un „Horror de Moldova” în satul Zâmbărele de Jos. Avem roluri foarte colorate, tipice satului moldovenesc: si preotul, și surorile, și lovelasul satului, sectoristul satului, și Senea desigur, și Viviana – prima eroină Zâmbărele, sunt și copii implicați, personaje noi, tradițiile și obiceiurile sărbătorii unui sat – 10 episoade pline de umor și naturalețe. Regia este semnată de Ion Usatâi, iar coloana sonoră va fi semnată de Pavel Stratan”, ne mai spune scenarista și regizoarea.

Serialul TV va fi difuzat pe pagina „Oamenii Zâmbărele”, pe „Zâmbărele” desigur, dar și la Elita TV din septembrie și după care la TV8. Fiți cu ochii ne ei și vedeți interviul integral ca să aflați ce alt proiect a mai pus la cale echipa „Zâmbărele”.

Distribuie articolul: