De câteva săptămâni vedeta tv își petrece vacanța în Sardinia, alături de regizorul Konstantin Bogomolov. Xenia Sobchak a publicat un filmuleț în care aceasta apare în ipostaze tandre alături de iubitul său.

Vedeta se bucură din plin de clipele frumoase petrecute împreună cu iubitul său. Xenia Sobchak se află în sudul Italiei și, deși, la început părea că este singură, uite că acum este clar că femeia se află într-o vacanța romantică alături de cel care i-a furat inima.

Deși preferă să nu-și afișeze viața personală pe rețelele sociale, îndrăgostiții totuși, își mai bucură fanii cu postări care să dezvăluie, câtuși de puțin, cum își petrec împreună timpul. Încă în primele zile de vacanță Konstantin Bogomolov a publicat un scurt filmuleț în care apare el și iubita sa plimbându-se pe mare pe o barcă cu motor. Din imagini se observă că ambii radiază de fericire.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#наснедогонят

Публикация от Konstantin Bogomolov (@konbog75)

Zilele trecute regizorul a fost omagiat, împlinind 44 de ani, iar vedeta tv și-a propus să-l felicite și prin intermediul Instagramului, publicând un scurt filmuleț. În timp ce bărbatul filmează, Xenia îl îmbrățișează și sărută pe obraz. În loc de cuvinte de felicitare, femeia i-a dedicat o strofă din piesa „Malenkaya strana” de Natasha Koroleva.

Aceasta pare că și-a găsit, în sfârșit fericirea, în brațele regizorului.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Xenia Sobchak s-a lăsat filmată alături de noul iubit. Ea îndrăgostită, el nu prea? (Video)