Dacă ai găsit omul cu care te simți bine indiferent de momentele prin care treci, dacă ai găsit omul care te face să zâmbești sincer, să știi că experimentezi unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume și ai face bine să-l păstrezi în viața ta. 

6 perechi de zodii care rât și se distrează cel mai bine împreună

Berbec și Capricorn

Opusurile chiar se atrag în cazul acestui cuplu. Berbecul și Capricornul sunt foarte diferiți. Berbecul este un semn de foc, iar Capricornul este un semn de pământ, dar doar pentru că sunt guvernate de elemente diferite nu înseamnă că nu se pot înțelege. De fapt, tocmai pentru că sunt atât de diferiți, atunci când sunt împreună apare o dinamică extraordinară în relația lor. Berbecul și Capricornul râd cel mai mult împreună.

Taur și Fecioară

Taurul și Fecioară sunt atât de asemănători de parcă ar fi gemeni. Poate pentru că amândoi sunt semne de pâmânt sau există altceva care îi face să se înțeleagă atât de bine.

Atunci când Taurul și Fecioară râd împreună, nimic nu îi poate întrerupe. Această pereche se distrează copios împreună pentru că gândesc la fel. Chiar de la prima lor întâlnire se formează o conexiune instantanee între ei, iar râsul vine cu ușurință.

Gemeni și Leu

Gemenii și Leul sunt două dintre cele mai jucăușe semne zodiacale. Sunt mult mai puternici, dar și copilăroși atunci când sunt împreună. Odată ce încep să râdă, este aproape imposibil să-i faci să se oprească. Acest cuplu este foarte distractiv și este o plăcere să-i vezi împreună. Râd mult unul cu celălalt, iar râsul lor este contagios. Umorul lor îi face să pară că au o viață perfectă, chiar dacă uneori nu este deloc așa.

Rac și Pești

Racul și Peștii sunt două semne zodiacale foarte intuitive și sensibile, ceea ce înseamnă că sunt pe aceeași lungime de undă aproape mereu.

Se cunosc unul pe celălalt ca și cum se cunosc pe ei înșiși. Deci, este evident de ce reușesc să se facă să râdă reciproc atât de mult. Aceste două zodii se distrează și râd copios împreună pentru că sunt foarte apropiate. E acel gen de cuplu care are propriile lui glume pe care doar ei doi le înțeleg. În cazul lor e vorba de un umor foarte exclusivist.

Balanță și Săgetător

Balanța și Săgetătorul au acel gen de umor care nu seamănă cu umorul obișnuit, ci mai degrabă cu flirtul. Când cei doi sunt împreună, poate fi greu să-ți dai seama dacă doar râd și se distrează împreună sau e mai mult de atât. Oricare ar fi situația, atunci când se întâlnesc, sunt întotdeauna pe punctul de a flirta. Ei râd atât de mult împreună tocmai datorită acestei tensiuni existente între ei. Balanța și Săgetătorul se fac să râdă unul pe celălalt, împungându-se unul pe celălalt. S-ar putea să pară total ciudat și deloc amuzant pentru persoanele care nu îi cunosc prea bine, dar acest gen de umor e ceva ce îi unește.

Scorpion și Vărsător

Aceste două zodii ar putea părea total diferite, dar există lucruri care le unesc cu adevărat, cum ar fi umorul. Scorpionul este un semn de foc, iar Vărsătorul un semn de aer, dar aerul este cel care face focul să ardă și mai tare, nu? Scorpionul și Vărsătorul formează acel gen de cuplu ciudat care scoate scântei atunci când sunt împreună. Nimeni nu poate să explice acest lucru, dar diferențele dintre ei par să îi apropie nespus de mult. Se fac să râdă copios unul pe celălalt, iar umorul lor spontan și inteligent e unul cu care doar ei pot ține pasul.

Sursa: Eva.ro